召喚熱愛淘寶的親[19]睇第1頁啦豬兜,禁講集運只講產品

1001 回覆
20 Like 21 Dislike
想買旅行睡袋有無推介

旅行睡袋同去camp 果啲有無分別?

咩牌子

Drinkmate

創意野真係貴, 千幾蚊可以飲好多日本飲品.

創意野係好貴呀 不過佢好玩在真係乜都打得
男朋友打過茶,打過湯

係好鳩
Btw 問左男朋友,支氣用完個氣樽要回返俾代理先買到支新嘅
~200蚊

唔該絲打,等我諗諗淘唔淘好先

Drinkmate

創意野真係貴, 千幾蚊可以飲好多日本飲品.

創意野係好貴呀 不過佢好玩在真係乜都打得
男朋友打過茶,打過湯

係好鳩
Btw 問左男朋友,支氣用完個氣樽要回返俾代理先買到支新嘅
~200蚊

唔該絲打,等我諗諗淘唔淘好先

有冇絲淘過平底人字拖
淘過對個夾位好刮,仲要個底行咗一日就塌

我著緊baleno 廿蚊拖 著左兩年都未塌
平價拖入面我諗佢贏晒

多謝你呀檸絲

不過佢啲價好漂忽 記得廿蚊果陣買最扺

OK! 去捕吓先
想問多嘢你長定短頭髮,有冇淘過紮計個d夾
長條型夾落髮尾,向上卷,之後曲起佢就包到個計個d
我想問下有無人淘過小狗好似dyson 個個吸塵機,好唔好用,或者有無推介

好似dyson 果個姐係邊個,有無圖?

因為屋企個吸塵機有十年八年,個出風又臭,想買個新,但dyson 又貴,所以想睇下有無人用過小狗呢個
我想問下有無人淘過小狗好似dyson 個個吸塵機,好唔好用,或者有無推介

好似dyson 果個姐係邊個,有無圖?

因為屋企個吸塵機有十年八年,個出風又臭,想買個新,但dyson 又貴,所以想睇下有無人用過小狗呢個

呀我記得早兩頁有巴打話買左個小狗想放左個送嘅除蟎器,我諗佢係買左呢部,你可以召喚下佢
有無人買過拉力帶果D ??

之前見fd用過幾好用,有時去公園做引體上升唔夠力可以幫下手,都幾夠力唔易斷

lm 等掛雪櫃個舊野 睇咗好耐驚唔穩陣唔敢買

雪櫃個架
阿媽覺得好用 再買多個
有冇絲淘過平底人字拖

平價拖入面我諗佢贏晒

多謝你呀檸絲

OK! 去捕吓先

係咪呢啲呀?
我之前長頭髮係香港買過 12@2 咁上下嘅價
有冇絲淘過平底人字拖

平價拖入面我諗佢贏晒

多謝你呀檸絲

OK! 去捕吓先

多口答
我覺得妳講嗰款有啲難用
反而成舊冬甩嗰隻易搞啲
頂 SSP有間賣淘寶野
隻不銹鋼冰粒仲平過我淘

福仁? d野會平過淘寶 認真

好耐啦
有冇絲淘過平底人字拖

平價拖入面我諗佢贏晒

多謝你呀檸絲

樓下賣緊35
想買旅行睡袋有無推介

唔同呀,佢係類似一張床單俾你鋪係酒店床上面咁
小狗D607
全新未開,$120 HKD有冇巴打岩?

唔好用咩?

贈品黎,我買左佢個吸塵器
想賣左依個幫補下

Sorry,我想問下你買左小狗邊個吸塵機,好唔好用呀,我心思思都想買返個
唔好意思,少少 問句,支付寶hk 匯率通常係幾多?我一直用開代付係兌1.14,諗緊轉唔轉,google 又無資料
有冇人淘過蘇打水機
https://world.taobao.com/item/539553232470.htm?spm=a312a.7700825.1997196601.4.EOTTQj

我琴日都有問 等睇高手回應

一齊試下啦

https://youtu.be/Qsa2BpAGSCs

呢個?

睇落好似好過癮

我琴日咪應左機話男朋友屋企有部 你地無人理我咋嘛
千幾蚊部,貴在乜都打得,呢啲cheap 雞黎打糖份高嘅野好易爆樽

依家先睇到,唔該哂絲打

Instruction本身好似有話唔好打有糖粉既野 都岩我,我淨係飲有氣水就夠,但千幾蚊太貴
有無巴絲會係淘寶淘牛筋比狗狗咬?有無好推介?

依家先睇到,唔該哂絲打
Instruction本身好似有話唔好打有糖粉既野 都岩我,我淨係飲有氣水就夠,但千幾蚊太貴

唔知點解打有糖份嘅野係特別多氣 不過如果你淨係打水首應該呢啲都岩用
唔好意思,少少 問句,支付寶hk 匯率通常係幾多?我一直用開代付係兌1.14,諗緊轉唔轉,google 又無資料

個匯率日日唔同,之前一般都係1.3x
呢排升左好多變左1.4x
想買旅行睡袋有無推介

咁我無買過 等其他巴絲幫你

依家先睇到,唔該哂絲打

唔知點解打有糖份嘅野係特別多氣 不過如果你淨係打水首應該呢啲都岩用

好,我準備玩命 買淘寶貨

依家先睇到,唔該哂絲打

好,我準備玩命 買淘寶貨

留名睇包膠
想問下有冇巴打試過淘chemicals
同埋用具 例如beaker
想淘黎整crystal

69蚊人仔12盒 送肉醬

潔廁寶16蚊 賣家聲稱可以沖1200次

而家熱带生果當造 買左把纖維柄既開下榴槤菠蘿

Sorry 岩岩先追post
個潔廁寶好無用
想買旅行睡袋有無推介

咁我無買過 等其他巴絲幫你

http://c.b1wt.com/h.70Ndd9?cv=SoMTGaLDbF&sm=b354ed

係唔係呢隻?
用過幾好, d布料幾滑
鋪左感覺衛生d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞