召喚熱愛淘寶的親[19]睇第1頁啦豬兜,禁講集運只講產品

1001 回覆
20 Like 21 Dislike
頂 SSP有間賣淘寶野
隻不銹鋼冰粒仲平過我淘
有間淘寶店係五個藍色皇冠嘅
下單之後好耐都唔發貨旺旺佢又唔應可以點
得呢間賣搵唔到其他店有
得呢間賣搵唔到其他店有

退佢款大鳩佢
得呢間賣搵唔到其他店有

退啦, 唔應機重等咩,
一係等發貨時效過咗, 投訴佢

啱啱我有單係過咗時效, 同佢講要淘寶小二介入. 之後佢話星期一肯定發貨.
如果佢唔發貨 .先投訴佢.
頂 SSP有間賣淘寶野
隻不銹鋼冰粒仲平過我淘

福仁? d野會平過淘寶 認真
頂 SSP有間賣淘寶野
隻不銹鋼冰粒仲平過我淘

幾錢?
早兩日拎把大天堂傘出街以為冇死, 點知都係滴到仆街
有冇D遮真係唔漏水架

我有把細嘅用左咁耐都無事喎
【恐怖】氣壓椅「爆炸」飛出鐵枝 插穿少女屁股狂飆血
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/china/20160826/55552700

冇事既

個度有張圖,張圖既椅係淘寶幾十蚊貨色
而且淘寶百幾蚊以上都有塊防爆鋼板
關鍵睇個支野有冇咩SGS認證

有寫呀
唔驚lu 返去un下張櫈先[/quote]
SGS報告大陸大把假野 老豆做生意試過俾間濕鳩工廠冼,d貨出到黎先睇到唔對路,老豆同個客解釋左勁耐 不過小心用冇乜問題嘅
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/china/20160826/55552700

冇事既[/quote]
你知人地張野係氣壓定油壓咩 google 下新聞睇下係邊種爆炸先學人貼新聞啦
早兩日拎把大天堂傘出街以為冇死, 點知都係滴到仆街
有冇D遮真係唔漏水架

黑雨乜遮都濕喇

補發都係寄爛左

補發都係寄爛左

寄瓷器經集運真係要博

補發都係寄爛左

寄瓷器經集運真係要博

個賣家決定退番5蚊我,唔補發,好彩

補發都係寄爛左

寄瓷器經集運真係要博

個賣家包得唔好姐其實,
有啲包得好穏陣

補發都係寄爛左

寄瓷器經集運真係要博

個賣家包得唔好姐其實,
有啲包得好穏陣

有埋發泡膠四邊上下包住多數無事

冇事既

個度有張圖,張圖既椅係淘寶幾十蚊貨色
而且淘寶百幾蚊以上都有塊防爆鋼板
關鍵睇個支野有冇咩SGS認證

有寫呀
唔驚lu 返去un下張櫈先

SGS報告大陸大把假野 老豆做生意試過俾間濕鳩工廠冼,d貨出到黎先睇到唔對路,老豆同個客解釋左勁耐 不過小心用冇乜問題嘅[/quote]
簡單黎講有印可真可假,但冇印就一定係假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞