召喚熱愛淘寶的親[19]睇第1頁啦豬兜,禁講集運只講產品

1001 回覆
20 Like 21 Dislike
岩岩dl左支那寶hk 得渣打可以充值

我在意既係 佢綁定到我張中信卡 咁即係可以透過免手續費既港版支那寶比信用卡咁sm?

題外話,支付寶HK可唔可以係淘寶比錢?
定要用番支付寶

咁入錢係入落支付寶HK定支付寶
但又好似話唔互通
媽我有d亂

Post名:睇第一頁啦....

第一頁高橋巴打寫到咁明都仲要問

豬兜呀嘛

冷靜d先各位
我係識用支付寶,亦都比過錢入過錢
但尋日出左支付寶hk個app
所以先問下係咪互通,即係而家手機有2個支付寶app

點解淘寶咁易用, 啲人都要搞到咁複雜

2個都有,實冇死

講真,互通到洗乜整兩個apps 出黎
真係屎忽痕咩
想問下 揀左淘寶直送 佢個轉運倉地址點知佢有冇size/重量限制?

岩岩firm左原來係4px
見佢限30kg 如果岩岩好hi邊會唔會唔送落黎?

禁講集運
依家係咪無咗 29 蚊買 久量 蚊拍?

電蚊拍我用雅格
成年冇充過電仲work

睇睇先, 今次想買 18650 USB 叉電款.
有冇巴絲試過買LED 燈膽?雷士定歐普好?

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【我剁手都要买的宝贝(欧普照明led灯泡节能灯螺旋超亮光源e14e27大小螺口家用球泡单灯),快来和我一起瓜分红包】¥x08UtC3HFZ¥http://c.b1wt.com/h.hxTd4y?cv=x08UtC3HFZ&sm=be3faf

買開歐普
有冇巴絲試過買LED 燈膽?雷士定歐普好?

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【我剁手都要买的宝贝(欧普照明led灯泡节能灯螺旋超亮光源e14e27大小螺口家用球泡单灯),快来和我一起瓜分红包】¥x08UtC3HFZ¥http://c.b1wt.com/h.hxTd4y?cv=x08UtC3HFZ&sm=be3faf

買開歐普

http://c.b1wt.com/h.hy7NdE?cv=9XvWZFO9QXv&sm=10e1fe

買過呢個,cls 而家一蚊一個
岩岩dl左支那寶hk 得渣打可以充值

我在意既係 佢綁定到我張中信卡 咁即係可以透過免手續費既港版支那寶比信用卡咁sm?

唔係 得中銀免

對我黎講 多左既功能係可以手機信用卡付款 唔駛為左天貓慳少少去手機天貓下單再轉返電腦比錢

Sor 我眼殘,睇左中信卡做中銀卡😂

Post名:睇第一頁啦....

第一頁高橋巴打寫到咁明都仲要問

豬兜呀嘛

冷靜d先各位
我係識用支付寶,亦都比過錢入過錢
但尋日出左支付寶hk個app
所以先問下係咪互通,即係而家手機有2個支付寶app

點解淘寶咁易用, 啲人都要搞到咁複雜

2個都有,實冇死

講真,互通到洗乜整兩個apps 出黎
真係屎忽痕咩

因為我入過2邊,d資料又真係通 (睇到餘額幾多)
之後睇蘋果又話唔通
【手持随身便携学生高颜值干电池迷离小风扇充电简洁轻便高颜值随身】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hyuMcD?cv=3nQ5ZFOwT5C&sm=5667e0 ,或复制这条信息¥3nQ5ZFOwT5C¥后打开👉手机淘宝👈

呢個點睇?

終於上傳到圖了
好耐冇上水包個膠先
有沒幾舊水嘅航拍機推介?
之前小狗149買左部
但有兩個fd都拎唔到卷
想問下巴打果張149卷要留意邊到先有冇出新卷?想幫fd買多兩部
續包膠...
之前小狗149買左部
但有兩個fd都拎唔到卷
想問下巴打果張149卷要留意邊到先有冇出新卷?想幫fd買多兩部

去你買果到用神器睇
有卷SHOW出黎,有就有,冇就冇,要日日捕
BTW唔一定要買小狗,仲有其他牌子都好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞