召喚熱愛淘寶的親[19]睇第1頁啦豬兜,禁講集運只講產品

1001 回覆
20 Like 21 Dislike

你等左十鐘都無人覆你
其實你呢十分鐘自己可以試到搵到答案
點解唔自己試下
識得淘寶就識用一淘ga喇
差唔多野黎姐
兩,三版就問一淘低能問題
你唔煩我都煩喇
再過多一個星期就一個月冇淘野了
再過多一個星期就一個月冇淘野了

淘番劑賀下
有無Mac book叉電推介
【韩夫人杀菌机除螨仪家用床铺床上吸尘器除螨虫紫外线小型迷你除尘】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hwrNQi?cv=Sv8JZF9z1ml ,或复制这条信息¥Sv8JZF9z1ml¥后打开👉手机淘宝👈

試下韓夫人先 追完post覺得應該同小狗差唔多

想買呢種,但係係有個黑色扣果種,應該點搜尋?

應該講緊插扣?你搵下睇下岩唔岩

依款?

你等左十鐘都無人覆你
點解唔自己試下
差唔多野黎姐
你唔煩我都煩喇

問下姐, 我又唔介意比錢試一次既
如果有人答咪慳返啲錢囉
其實我不嬲都係經一淘link入去再買, 不過同一間鋪再search嫌麻煩姐, 一淘又冇show鋪頭名
[quote]之前見有人用過唔錯介紹,自己跟機終於到貨,試過好吸水,沖完涼一踏上去腳板底就乾晒

【创意日本硅藻土吸水脚垫地垫硅藻泥脚垫卫生间洗手间浴室防滑脚垫】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hnzkZj?cv=3lW0ZFRsE9r&sm=fae44a ,或复制这条信息¥3lW0ZFRsE9r¥后打开👉手机淘宝👈

二個月後會變黒

想買呢種,但係係有個黑色扣果種,應該點搜尋?

應該講緊插扣?你搵下睇下岩唔岩

依款?

係 你係香港買?
sorry 引用左圖
[quote]之前見有人用過唔錯介紹,自己跟機終於到貨,試過好吸水,沖完涼一踏上去腳板底就乾晒

【创意日本硅藻土吸水脚垫地垫硅藻泥脚垫卫生间洗手间浴室防滑脚垫】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hnzkZj?cv=3lW0ZFRsE9r&sm=fae44a ,或复制这条信息¥3lW0ZFRsE9r¥后打开👉手机淘宝👈

二個月後會變黒

三十蚊用到2個月算係咁啦

想買嚿洗頭嘅梘

洗頭我會搵black soap 加松焦油沐浴露 松焦油周街藥房有得賣百零蚊到

個人經驗來講 咁洗完個頭會好爽

即係沐浴露加梘撈埋用來洗頭?

用梘洗到起泡再加松焦油
果隻松焦油全名係松焦油㓗膚液可以洗頭同洗身兩用
有冇人買過直立式滑鼠之類既防疲勞滑鼠?
我記得之前有巴打推薦過Microsoft成粒波既滑鼠幾好用
想知大陸牌子既有冇人買過

用開軌跡球

洗頭我會搵black soap 加松焦油沐浴露 松焦油周街藥房有得賣百零蚊到

巴打係咪有濕疹

你等左十鐘都無人覆你
點解唔自己試下
差唔多野黎姐
你唔煩我都煩喇

如果有人答咪慳返啲錢囉
其實我不嬲都係經一淘link入去再買, 不過同一間鋪再search嫌麻煩姐, 一淘又冇show鋪頭名

唔洗比左錢都可以知結果ga.....

巴打係咪有濕疹

分享埋你用邊隻松焦油,我頭有濕疹
上個post見到printstar淨色tee
買左5件番黎,極度好著,拜謝各位巴打

巴打想問係跟香港size(uniqlo, nike)定跟日本size? 見個size chart好似m但係佢又話會偏大一碼

巴打想問係跟香港size(uniqlo, nike)定跟日本size? 見個size chart好似m但係佢又話會偏大一碼

你睇佢度果啲cm 就岩
唔好理佢suggested size,我之前跟左佢大到仆街
佢又無話個suggested size 女仔唔用得

你等左十鐘都無人覆你
點解唔自己試下
差唔多野黎姐
你唔煩我都煩喇

如果有人答咪慳返啲錢囉

唔洗比左錢都可以知結果ga.....

睇到了 係可以既

你睇佢度果啲cm 就岩

我173 56kg 瘦底,其實S都好似大左d
諗緊要唔要160

你睇佢度果啲cm 就岩

諗緊要唔要160

我158 120lbs s係超大超大超大

你睇佢度果啲cm 就岩

諗緊要唔要160

係應該要150 但有無洗過,縮得勁唔勁
諗住入5件,如果碼錯就gg了

你睇佢度果啲cm 就岩

諗緊要唔要160

我179 65kg 本身揀左s
個店主話洗完會縮水 叫左我買m

你睇佢度果啲cm 就岩

諗緊要唔要160

係應該要150 但有無洗過,縮得勁唔勁
諗住入5件,如果碼錯就gg了

洗過,我果兩件又無縮 唔知點著好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞