召喚熱愛淘寶的親[19]睇第1頁啦豬兜,禁講集運只講產品

1001 回覆
20 Like 21 Dislike
有冇巴打有藍牙耳機推介
搵左好多個都話禁運品

藍芽耳機係禁運,你搵幾多間都係禁運
想運落黎去集運post 睇

係禁藍芽,鋰電,定藍芽耳機先唔得?
電池明明 ok.
藍芽耳機我都響 amazon 買過
https://youtu.be/SetRE_6C-14
有冇人睇得出呢部係咩牌子

¥159.00
佢賣358

差唔多啦 , 佢又唔係批發商 .
有冇巴打有藍牙耳機推介
搵左好多個都話禁運品

電池明明 ok.

電池問題?
有冇巴打有藍牙耳機推介
搵左好多個都話禁運品

電池明明 ok.

電池問題?

關amazon 咩事 講緊淘寶官集bam
有冇巴打有藍牙耳機推介
搵左好多個都話禁運品

電池明明 ok.

電池問題?

係電池問題,其實電池運得,不過照正要特別報關,官集費事煩所以唔做,你用順豐直運係可以架
有冇巴打有藍牙耳機推介
搵左好多個都話禁運品

電池明明 ok.

一年前 淘寶收緊咗好多野唔比運。
之前耳機,耳塞,電器, 電筒 全部都可以運。我都運過唔少。
好似係要配合政府政策。
巴打可以去集運 post , 睇置頂果幾間公司就運到。

¥159.00
佢賣358

咁小狗好定呢部好呢
絲打介紹個毒食煲都幾慢下
睇來都係預你煲好水再擺落去慢慢滾

買咗??
有無人買過拉力帶果D ??

之前見fd用過幾好用,有時去公園做引體上升唔夠力可以幫下手,都幾夠力唔易斷

lm 等掛雪櫃個舊野 睇咗好耐驚唔穩陣唔敢買

雪櫃個架
阿媽覺得好用 再買多個

你用黎掛雪櫃? 穩唔穩陣? 驚佢跌

我又無咩感覺,可能因為我成日開著之後走去做其他野

買咗??

yes

同埋發熱位有d白色粒粒 會唔會係水垢

同埋發熱位有d白色粒粒 會唔會係水垢

你試下用soda 洗下?我無喎

¥159.00
佢賣358

咁小狗好定呢部好呢

唔同既野黎, 上面果部主要吸床, 正常唔會吸地板

利申未用過, 但有排睇過好多資料

之前見fd用過幾好用,有時去公園做引體上升唔夠力可以幫下手,都幾夠力唔易斷

雪櫃個架
阿媽覺得好用 再買多個

雪櫃頂比個櫃頂住左掛唔到上去,而家係拍左埋牆,個架都幾穩陣,用黎擺調味料個D都夠力
有無router好介紹?
唔太貴 多人買
有無router好介紹?
唔太貴 多人買

netgear r6220
【苹果7plus钢化膜防偷窥全屏透明全包边防摔i7p前后彩6s手机膜防爆】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wv.com/h.75vtQa?cv=nyY3ZvEjs9w&sm=6802d7 ,或复制这条信息¥nyY3ZvEjs9w¥后打开👉手机淘宝👈
岩岩見到,有無勇士想試

雪櫃個架
阿媽覺得好用 再買多個

雪櫃頂比個櫃頂住左掛唔到上去,而家係拍左埋牆,個架都幾穩陣,用黎擺調味料個D都夠力

我經佢掛掛下雪櫃會跌落黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞