[收league] 德甲燈神討論區 鳩

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
德國《體育圖片》援引意大利《米蘭體育報》的報道稱,拜仁有意簽下最近身陷轉會傳聞的皇馬球星C朗拿度。

報道稱,拜仁對C朗拿度充滿興趣,安察洛提甚至表示希望引進葡萄牙人,兩人曾在皇馬有過一段親密的合作。

米體稱,想要引進C朗拿度,他們必須面對巴黎和曼聯的競爭,而皇馬也不願意放走自己的頭號球星。C朗拿度的違約金高達4億歐元,不過體圖認為,或許2億歐元是個現實一些的數字,不過還要考慮到C朗拿度高昂的薪水。

體圖還調侃稱,對於曼聯和巴黎來説,拜仁並不是一個危險的競爭對手,畢竟他們隊史最高轉會費紀錄還是不久前剛剛創造的:4150萬歐元引進託利索。

拜仁真係轉會市場嘅一道清泉
呢鋪真係要J牙朗
海外兵團唯一世界級
卻奧斯

奧斯爾上年世界級今年得國腳級
海外兵團唯一世界級
卻奧斯

海外好少評到世界級
10年代Kroos三次 Ozil一次
跟著就冇
Tolisso細個就拜狗
海外兵團唯一世界級
卻奧斯

海外好少評到世界級
跟著就冇

想知sane gundogan khedira個啲咩級
海外兵團唯一世界級
卻奧斯

海外好少評到世界級
跟著就冇

https://de.wikipedia.org/wiki/Rangliste_des_deutschen_Fu%C3%9Fballs/2010er#Sommer_2017
呢到有齊 可以慢慢睇
最底有得揀咩年代
海外兵團唯一世界級
卻奧斯

海外好少評到世界級
跟著就冇

達仔,sane,基迪拉洲際級
奧燒,trapp,梅斯達菲 ,魯迪加,達斯拿,can,同Younes國腳級
海外兵團唯一世界級
卻奧斯

海外好少評到世界級
跟著就冇

https://de.wikipedia.org/wiki/Rangliste_des_deutschen_Fu%C3%9Fballs/2010er#Sommer_2017
呢到有齊 可以慢慢睇
最底有得揀咩年代

Thanks
但發覺冇根度簡
海外兵團唯一世界級
卻奧斯

海外好少評到世界級
跟著就冇

呢到有齊 可以慢慢睇
最底有得揀咩年代

Thanks
但發覺冇根度簡

傷左咁耐
呢鋪真係要J牙朗

真心牙朗就不了 又貴又老
如果唔破轉會費紀錄又唔要拜仁頂薪就OK
呢鋪真係要J牙朗

真心牙朗就不了 又貴又老
如果唔破轉會費紀錄又唔要拜仁頂薪就OK

第二點都可能有機
第一點 拜仁轉會費紀錄4150萬
睇大陸d足球apps 睇到個講09年歐青賽決賽兩隊正選如今踢成點
見到呢個笑左
中場:卡特摩爾(新特蘭)、梅安巴(退役) 、諾巴利(西漢姆)、占士米拿(利物浦)、阿當莊臣(監獄)
牙朗點會去德國
好似啲人話ibra會去我多一樣
小妹唔會信

伊巴來敗狗我會信
睇大陸d足球apps 睇到個講09年歐青賽決賽兩隊正選如今踢成點
見到呢個笑左
中場:卡特摩爾(新特蘭)、梅安巴(退役) 、諾巴利(西漢姆)、占士米拿(利物浦)、阿當莊臣(監獄)

德國個隊已經稱霸世界
而英撚就柒出地球
北京時間週日晚上,德國B組青年聯賽落下帷幕,拜仁慕尼黑U17在決賽中2-0戰勝雲達不來梅U17,捧起了冠軍獎盃。

在地區聯賽中,拜仁慕尼黑贏得了南部及西南部地區冠軍,雲達不來梅則是東部及東北部地區冠軍。

在此前的半決賽中,拜仁慕尼黑兩回合3-1淘汰了西部地區冠軍史浩克04,雲達不來梅則以4-1的比分淘汰了西部亞軍多蒙特。

本場比賽,拜仁慕尼黑在第75分鐘打破僵局,齊拉幫助球隊首開紀錄。

傷停補時階段,霍勒巴赫幫助球隊鎖定勝局,2-0。

最終,拜仁慕尼黑以2-0取勝,自2007-08賽季賽事改革以來第一次取得該項賽事冠軍。

南北決戰
見到呢個笑左

德國個隊已經稱霸世界
而英撚就柒出地球

英撚得4個仲係頂級聯賽,除左上面兩個仲有基比斯同禾確特
德國就基本上都係頂級聯賽,除左左閘踢緊1860
牙朗點會去德國
好似啲人話ibra會去我多一樣
小妹唔會信

伊巴來敗狗我會信

如果要破紀錄買人
買華拉堤會好j好多

其實兩個都冇可能買到
40m對拜仁黎講已經算好大筆錢
班u21無咩默契
班u21無咩默契

睇左陣基拿比係咁死去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞