[收league] 德甲燈神討論區 鳩

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
諗翻我拜真係踢得好好
今年決kc
今年決賽係拜仁對皇馬
呢隊蛆都唔夠拜仁黎
最撚憎係隊賤種破紀錄

Yes tk踢緊都係咁話,濕鳩波

tk 狗黎
感動既係拜仁仲係歐洲頂級球隊
都叫做唯一一隊同皇馬有得打
今年決賽係拜仁對皇馬
呢隊蛆都唔夠拜仁黎

拜次回合仲要係紐亞同兩隻中堅帶傷強行上陣
個場仲踢得幾好 但就係輸比班黑哨賤種
我同蝗有不共戴天之仇
唉 拜仁再唔買d 勁既進攻球員
只會同賤種愈黎愈遠

有轉會新聞j 未
而家佢地隊蝗個個無限氣咁,點贏到呀

最緊要佢地後備都係勁人 就算一兩星期內要打幾條線都無問題
但睇下拜本身已經多老人家 個後備席更加係...
見到人地係james, bale依D人物
拜就聖拉芬 r山

拜就聖拉芬 r山

是咪有誤會,成日借d 以反拉
老老豆豆,我都唔like班意甲fans成日吹奏所謂意式防守
但連續亞軍真係會好hurt,反蛆使唔使開post恥笑人呢?

ok 我口德-10分
我覺得拜仁同呢隊波唔係無得踢
我拜仲要兩回合都踢少個,都叫同皇狗踢成3:3
係加時輸黑哨同體力先俾人收皮

ok 我口德-10分

作為拜仁fans,當年10同12年連續兩亞真係好hurt
同樣我都唔想喺蛆fans傷口灑鹽

拜就聖拉芬 r山

James應該走,今日後備都冇
你地聖拉芬又真係yap咗啲嘅
你拜講真刀疤同落賓頂得幾耐啊

仲要冇埋沙比同隊短

最慘係左右路 隊短+單丸 alaba+國王
邊個比得上依兩個組合

ok 我口德-10分

作為拜仁fans,當年10同12年連續兩亞真係好hurt
同樣我都唔想喺蛆fans傷口灑鹽

我冇講過我半個米蘭fans咩 我淨係德甲意甲,反蛆post我一定出現

真正有留意開意甲就知祖記有幾黑人憎

真正有留意開意甲就知祖記有幾黑人憎

yes
自從保方條契弟海底撈月就開始反蛆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞