[收league] 德甲燈神討論區 鳩

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
拜仲未有news

咪已經有rudy同sule
組軍完成,我們已足夠強大了

拜仲未有news

說好的華拉堤
拜好似想放dc同聖山齊
拜仲未有news

說好的華拉堤
拜好似想放dc同聖山齊

聖山齊最好
多仔新帥係乜料
Wagner好大份得身位幾好
Goretzka好勁 買到佢就好
Rudier派膠
Rudier派膠

佢+ginter+Trapp加埋係失波嘅保證
Rudier派膠

佢+ginter+Trapp加埋係失波嘅保證

唔明點解啲人話佢排先過sule
希望佢上到位啦
今場泡菜好sharp
佢係拜打右閘應該唔會差得去邊

Rudy啲長傳都幾好
今場泡菜好sharp

Rudy啲長傳都幾好

352啱kimmich踢,442反面可能會見到佢攻強守弱嘅弱點
反而rudy做中場真係幾好,係少少one touch轉向

btw,幾like對面個delany
今場泡菜好sharp

Rudy啲長傳都幾好

352啱kimmich踢,442反面可能會見到佢攻強守弱嘅弱點

認真拜仁都踢得起352
但兩翼就可能浪費左

希望rudy多啲機會
唔知點解我感覺佢定位會似rode做大後備
Goretzka好好j

原來丹麥都幾多人踢德甲
岩岩先知Christensen 係丹麥人
Draxler今場係咪自由人
覆蓋面好大下
今場泡菜好sharp

Rudy啲長傳都幾好

認真拜仁都踢得起352
但兩翼就可能浪費左

希望rudy多啲機會
唔知點解我感覺佢定位會似rode做大後備
Goretzka好好j

原來丹麥都幾多人踢德甲
岩岩先知Christensen 係丹麥人

一日有2R都好難踢352,咁會限制咗2R(尤其係洛賓)嘅發揮
同埋以安76咁保守,451應該唔會改,係爭咗搵邊個頂沙比,驚佢會重用R山都唔用Rudy
Draxler今場係咪自由人
覆蓋面好大下

睇落似,前場左中右都見到佢
stindl 0機會起腳

垃圾哥利G卡 半月位都唔讓個位 比Stindl試下射

自己都浪射左好幾下啦

自己都浪射左好幾下啦

vestergaard對長腿真好J 差D入波

christensen係我心目中已經唔存在 快D死翻去軌坐板凳啦

自己都浪射左好幾下啦

christensen係我心目中已經唔存在 快D死翻去軌坐板凳啦

加柏好似借咗件牛津仔
又幫英超育成

自己都浪射左好幾下啦

加柏好似借咗件牛津仔
又幫英超育成

唔睇好

英冠雷丁都踢唔掂 大德甲?????

自己都浪射左好幾下啦

加柏好似借咗件牛津仔
又幫英超育成

唔睇好

英冠雷丁都踢唔掂 大德甲?????

個牛津仔冇記錯好似係踢一場贏阿仙奴就上位
之後就冇貨交啦
典型俾英媒吹大既球員
泡菜
泡菜

倒掛完即刻抽筋
今場泡菜好sharp

Rudy啲長傳都幾好

我對泡菜既能力同潛力唔會懷疑
只係點樣用佢先係問題

佢打閘係有d浪費 但佢唔打閘就係聖拉芬
今場泡菜好sharp

Rudy啲長傳都幾好

我對泡菜既能力同潛力唔會懷疑
只係點樣用佢先係問題

佢打閘係有d浪費 但佢唔打閘就係聖拉芬

暫時嚟講打閘係OK嘅,傳中都叫幾好中上速度腳法,係防守真係一般
不過長遠都係中場啱佢多啲
其實反而想鬧一鬧kimmich
成日衝左上去唔返落黎 唔知係懶定心急建功 唔係就係以為後面可以頂住
上次對阿塞拜疆有球又係咁 不過次次都可以比佢助攻/入波將功補過
但希望佢可以tune下d心態 因為真係好中意佢 想佢去到lahm咁既level
其實反而想鬧一鬧kimmich
成日衝左上去唔返落黎 唔知係懶定心急建功 唔係就係以為後面可以頂住
上次對阿塞拜疆有球又係咁 不過次次都可以比佢助攻/入波將功補過
但希望佢可以tune下d心態 因為真係好中意佢 想佢去到lahm咁既level

有上冇落
不過先得廿二歲,打閘嘅意識係要浸嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞