[收league] 德甲燈神討論區 鳩

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Dc應該去祖記
咁都收得翻45m
高文都好似20m買翻嚟

45m? 快點強姦我
據《圖片報》的獨家消息,里昂中場大將託利索將在今天接受拜仁慕尼黑的體檢。

該消息稱,託利索的轉會費將達到大約4000萬歐元,與2012年拜仁引進查維馬天尼斯的轉會費持平,4000萬也是拜仁隊史上的最貴引援。

託利索上賽季在47場比賽中打進14球送出了7次助攻,在國際賽場上,託利索有12場歐聯和20場歐霸盃比賽的經驗。託利索將成為阿朗素的替代者,他的進攻能力要優於維達爾和堤亞高。

加上冬窗就已經敲定的聚勒和魯迪,還有上週官宣的基拿比,託利索將成為拜仁新賽季的第四筆引援。

另外該報道還稱,即便籤下託利索,拜仁也不會停止對華拉堤的追逐。
據《圖片報》的獨家消息,里昂中場大將託利索將在今天接受拜仁慕尼黑的體檢。

該消息稱,託利索的轉會費將達到大約4000萬歐元,與2012年拜仁引進查維馬天尼斯的轉會費持平,4000萬也是拜仁隊史上的最貴引援。

託利索上賽季在47場比賽中打進14球送出了7次助攻,在國際賽場上,託利索有12場歐聯和20場歐霸盃比賽的經驗。託利索將成為阿朗素的替代者,他的進攻能力要優於維達爾和堤亞高。

加上冬窗就已經敲定的聚勒和魯迪,還有上週官宣的基拿比,託利索將成為拜仁新賽季的第四筆引援。

另外該報道還稱,即便籤下託利索,拜仁也不會停止對華拉堤的追逐。

快啲官宣
想射

快啲官宣
想射

OFFICIAL: Corentin Tolisso has signed his Bayern contract

射啦

快啲官宣
想射

OFFICIAL: Corentin Tolisso has signed his Bayern contract

射啦

射到一地都係

快啲官宣
想射

射啦

射到一地都係

嗚牙
如果用辛捷士+杜列素+維度
條中場有無創造力可言
條中場有無創造力可言

睇少聖山? 同埋點會唔出堤亞高
條中場有無創造力可言

杜列素好似攻得下喎
條中場有無創造力可言

杜列素好似攻得下喎

我話假如啫,我相信76絕對唔會咁排
同埋我唔知杜列素係叻在後上進攻定係好似Tiago咁叻在passing
條中場有無創造力可言

杜列素好似攻得下喎

同埋我唔知杜列素係叻在後上進攻定係好似Tiago咁叻在passing

佢全能中場攻防都有,thiago可以專心進攻
高文好似要左件21號波衫

屌 原來係話佢生日 21歲 好撚柒

唔好再推啦 望返都覺得好撚柒

加上託利索,拜仁新賽季已經簽下了四名球員,不過拜仁的引援腳步不會停止。

《體育圖片報》爆料稱,拜仁對阿積士的年輕中堅德萊特很感興趣。17歲的德萊特入選了2016-17賽季歐霸盃的最佳大名單。

拜仁慕尼黑技術主管雷施克現場觀看了曼聯與阿積士的歐霸盃決賽,他的目標就是德萊特。

德萊特與阿積士的合同將在2019年6月到期,2016-17賽季球員在各項賽事中出場45次打進5球。《轉會市場》上球員的身價為500萬歐元。

在荷蘭隊與保加利亞的世預賽中,德萊特以17歲255天打破了荷蘭國家隊最年輕球員的出場紀錄。

你老味上年翻新安聯個陣係草皮底掘到金?
條中場有無創造力可言

杜列素好似攻得下喎

佢全能中場攻防都有,thiago可以專心進攻

睇球王片tolisso好似咩都有d咁
Tolisso、Gnabry、Sule、Rudy,加埋買斷Coman
印象中對上一次咁狂風掃落葉式買人已經係07年,當時因為無得打歐聯所以買得咁勁
睇嚟今季歐聯俾皇狗黑走對拜仁班高層打擊都好大
會唔會再簽到big name
Tolisso、Gnabry、Sule、Rudy,加埋買斷Coman
印象中對上一次咁狂風掃落葉式買人已經係07年,當時因為無得打歐聯所以買得咁勁

最好買多個前鋒+閘啦

最好買多個前鋒+閘啦

我估閘唔會買
應該真係基米希接班 都叫有聖拉芬做back up
但前鋒真係要有個後備

雖然好多人
但gnarby好似好少錢
仲有rudy免簽
再賣埋dc都夠cover tolisso條數
Sule係咪25m簽翻黎

成個轉會窗net spend應該唔會好多
仆街咁簽人法我個梅拿bb實冇得出喇

情願佢踢番4141梅拿起碼擺係cam有啲作為

雖然好多人
但gnarby好似好少錢
仲有rudy免簽
再賣埋dc都夠cover tolisso條數
Sule係咪25m簽翻黎

成個轉會窗net spend應該唔會好多

睇返transfermarket,Coman就接近1800萬鎊,Sule1700萬鎊,Gnabry就850萬鎊
賣人方面賣走賓拿迪亞就大約1445萬鎊,另外tube8自由身

宜家咁簽法,安76應該會當梅拿係後備中鋒用算

要反安了 梅拿唔後生架喇

要反安了 梅拿唔後生架喇

懷念哥daddy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞