[收league] 德甲燈神討論區 鳩

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
同埋老實講,2R、Lahm、沙比呢d級數,即使喺宜家最top嗰d球員(唔計C朗美斯)都未必去到佢地全盛時嘅水平
要搵佢地嘅接班人已經難,仲要搵後生仔更難
所以一係就重本買人,一係就做定心理準備拜仁歐聯嚟緊幾年收皮

其實沙比嚟拜個陣已經開始回塘
體力不足同慢呢幾個弱點幾次r聯打西超都出現哂
1860正式提早完安聯租約
同埋老實講,2R、Lahm、沙比呢d級數,即使喺宜家最top嗰d球員(唔計C朗美斯)都未必去到佢地全盛時嘅水平

講起沙比又唸起當年放走kroos
環顧成個德甲,拜仁班波明顯係老,但勝在班人仲有料而且擅於打比賽,好少失準下聯賽可以拋離其他對手
至於多蒙特、RB、利華古遜、賀芬咸、費棋堡幾隊波都係太Young,表現唔夠穩定所以打聯賽同歐聯就好不利
講年齡結構我覺得史浩克04係最正常,經驗老將、當打同小將都有,偏偏最海鮮就係呢隊波
另外不來梅、科隆班波年齡結構都算正常
拜仁最錯真係放走左kroos
不過個陣就算留到都係打多兩季 佢自己都想走

講起沙比又唸起當年放走kroos

恨錯難返,至少kroos同gustavo我覺得係唔應該放走
kroos走左之後似係好唔鐘意拜仁
駛唔駛咁悲觀
我反而覺得其實唔算差
青訓冇左漢尼斯先出事,今年u17u19都贏史浩克入決賽
個年皇狗上半季都係柒,聯賽都輸
後尾先發力
後防線比你班友講到回緊塘咁
但jm 武士保定都係仲係一線,sule上季亦同jm佢地睇齊係德甲頂級
沙比唔好提,上季得罪講句係弱點黎,rudy話曬都叫上季最top防中之一

仲有你地話中生代開始老
唔好唔記得安仔最叻係教老人院

兩次打拜出腳都好狠
記得熱身賽個場瘋狂起腳好想入波鏟草
話時話
今日係香港拜狗個fb睇到人工表
點解robben會咁低既

兩次打拜出腳都好狠

嬲鳩拜仁唔加人工
話時話

山狗係勁但邊到值咁高
駛唔駛咁悲觀
我反而覺得其實唔算差
後尾先發力
但jm 武士保定都係仲係一線,sule上季亦同jm佢地睇齊係德甲頂級
沙比唔好提,上季得罪講句係弱點黎,rudy話曬都叫上季最top防中之一

仲有你地話中生代開始老

我覺得宜家隊波實力依然係歐洲前列,因為宜家Ribery依然有6~7成水準,Robben愈老愈勇,利雲、Thiago夠當打,Vidal、保定、曉姆斯、JM、紐亞仍然係一線水平
所以呢隊波對巴塞、祖記、PSG呢d隊,拜仁仍然可以打出水準
但對d體力化好強嘅球隊,皇狗、下體甚至曼聯,隊波活力不足嘅缺點就會暴露出嚟
話時話

山狗係勁但邊到值咁高

拜仁高層一講到人工,真係分分鐘會放棄唔買A山

兩次打拜出腳都好狠

我中學個陣岩岩換左有線上網
第一場睇有線既波就係德國U17
個陣個個講波佬都講到kroos勁到仆街
我都係因為07年睇u17德甲而變左做德國fans

兩次打拜出腳都好狠

嗰屆Kroos的確勁到仆街

唔使講全盛 就算依家既隊短同robben
係世界上搵個可以比較既都唔多

其實都要預左黎緊幾年歐聯唔會有咩成績 甚至德甲都係
但希望只係交接期 依兩三年會搵到人打返起

兩次打拜出腳都好狠

個陣成塊面粒粒好撚毒好撚樣衰 而家幾型

兩次打拜出腳都好狠

樣衰唔入得蝗馬 唔靚仔都變到你靚仔

兩次打拜出腳都好狠

樣衰唔入得蝗馬 唔靚仔都變到你靚仔

Kroos以前都唔gel頭依家場場gel行哂
The deal is worth £35million and Tolisso passed a medical on Wednesday

應該破咗馬天尼斯個紀錄
駛唔駛咁悲觀
我反而覺得其實唔算差
後尾先發力

仲有你地話中生代開始老

我覺得宜家隊波實力依然係歐洲前列,因為宜家Ribery依然有6~7成水準,Robben愈老愈勇,利雲、Thiago夠當打,Vidal、保定、曉姆斯、JM、紐亞仍然係一線水平
但對d體力化好強嘅球隊,皇狗、下體甚至曼聯,隊波活力不足嘅缺點就會暴露出嚟

無人傷乜都夠打
駛唔駛咁悲觀
我反而覺得其實唔算差
後尾先發力

仲有你地話中生代開始老

無人傷乜都夠打

呢個真
不過無傷仁不存在
屌奶星開YouTube j下tolisso既時候突然諗起上年都j過聖山齊

然後發現佢係拜都有j片仲有8分鐘咁多
簽下託利索後,路明尼加接受了拜仁官網的採訪,他在採訪中介紹了這位法國國腳,並表示拜仁夏窗還會有動作,請大家持續關注。

關於今夏的轉會操作

今天僅僅是6月14日,轉會窗在八月底關閉,我們肯定不會這麼早就收手的,但是我也不能保證任何事。因此就坐回去(坐下來)並且讓你的目光盯準轉會市場吧。

關於託利索的實力

我們一直非常密切地關注着他,我們和教練對他十分感興趣,這個轉會窗能夠敲定這樁轉會我們真的非常開心。我得説他和剛加入我們的查維馬天尼斯有點像,也並不是很出名。

託利索速度很快,是名技術出色的球員。他在門前頗具威脅,在上個賽季打進了14粒進球,也貢獻了很多助攻。他是一個拜仁球迷可以有所期待的球員。

關於簽約年輕球員

我們一直對年輕的德國球員感興趣,我們新添了三位球員我認為我們對德國的年輕球員真的非常感興趣,現在我們有了託利索,他已經是一名法國國腳。我想這些球員為球隊帶來了真正的實力,還有為球隊注入了新鮮血液。

關於即將開始的U17聯賽

這正是我們在發展青訓的一個信號,U17球隊有實力,每名球員也都有天賦,祝球隊週日好運,希望他們能為拜仁奪得很長時間以來的第一座青年聯賽獎盃。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞