[收league] 德甲燈神討論區 鳩

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
點解上年拜打蛆會打到老鼠拉龜咁但係14疤同賤種都贏得咁輕鬆

哥師
敗距離二線球隊不遠了
敗距離二線球隊不遠了

呢句真
敗距離二線球隊不遠了

呢句真

睇住三冠王球隊變到咁都幾心痛
敗距離二線球隊不遠了

呢句真

歐霸三亞都經歷過
怕乜柒
敗距離二線球隊不遠了

呢句真

歐霸三亞都經歷過
怕乜柒

由哥狗改造失敗搞到無左自己風格已經注定失敗
敗距離二線球隊不遠了

呢句真

歐霸三亞都經歷過
怕乜柒

由哥狗改造失敗搞到無左自己風格已經注定失敗

果幾年咁多傷患,後備又差幾條街都踢唔返啦
唔知你地驚咩
拜狗都係近幾年先有統治力
最壞嘅時間已過去,我地高層唔係阿狗個隻吸血鬼
而係sick ball嘅路明尼加,big根,漢尼斯
07個陣都肯大換血買入刀疤等等大將,證明唔係阿狗咁度縮

安仔教乙蛆仔同米蘭都唔係一年就雙冠三冠,賤種十冠都冇聯賽,但老老柒柒佢係轟同賤種,乙蛆仔同米蘭都教得幾好

陣容老化咪買人囉,買唔起買唔到咪提拔青訓
07如是09如是,走左幾個人點解要好似世界末日咁 得罪講句沙比上年都係弱點黎,隊短總無可能踢到2046

2R冇左咪再組,只能講哥師未竟全功,佢留多一年可能會係好事黎
唔知你地驚咩

安仔教乙蛆仔同米蘭都唔係一年就雙冠三冠,賤種十冠都冇聯賽,但老老柒柒佢係轟同賤種,乙蛆仔同米蘭都教得幾好

07如是09如是,走左幾個人點解要好似世界末日咁 得罪講句沙比上年都係弱點黎,隊短總無可能踢到2046

2R冇左咪再組,只能講哥師未竟全功,佢留多一年可能會係好事黎

唔知你地驚咩

如果哥狗今季仲係到
相信拜仁會入左sane
到家的感覺真好
聽到空姐講廣東話+英文標準真係好有親切感
唔知你地驚咩

如果哥狗今季仲係到
相信拜仁會入左sane

覺得要過埋肥安 拜先可以搵番自己style
肥安睇送食飯叻 同埋教老人波叻
拜仁隊波要後生番真係要過多2年

btw我都好掛住13拜踢法 個種直接
仲有我覺得今年歐聯除左黑哨皇之外 踢得最好已經係拜
唔係佢地黑哨賤種拜分分鐘冠軍左
到家的感覺真好

手信呢
btw我台灣番香港都有呢個感覺
到家的感覺真好

手信呢
到家的感覺真好

手信呢

我尋晚返到香港個陣係機場見到成隊約旦國家隊
手信係得d野食
買返黎嘅手信野食堆滿曬張餐台 個陣好似係2個半滿嘅喼(定有1個滿唔記得了),最後翻黎係2個爆曬嘅喼加3大袋
買返黎嘅手信野食堆滿曬張餐台 個陣好似係2個半滿嘅喼(定有1個滿唔記得了),最後翻黎係2個爆曬嘅喼加3大袋

我去泡菜個陣都做左D差唔多既野

有隻軟糖果肉好好食

有隻軟糖果肉好好食

日本大部份野都好食架啦
我又想食薯條3兄弟
岩岩見到小妹個位ching 希望無影我相
有都唔好放上黎嚇人
有都唔好放上黎嚇人

你當我對眼係相機咩
有都唔好放上黎嚇人

你當我對眼係相機咩

你地點樣互相相認
有都唔好放上黎嚇人

你當我對眼係相機咩

你地點樣互相相認

小妹著拜狗作客 好易認
而且好難搵到個咁樣衰既人
有都唔好放上黎嚇人

你當我對眼係相機咩

你地點樣互相相認

小妹著拜狗作客 好易認
而且好難搵到個咁樣衰既人

下泥ching著拜仁作客又點 武藤手足會咁易認到你咩
武藤ching泥ching系男定女牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞