[收league] 德甲燈神討論區 鳩

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
鳩清係咪訂左u11

想,
原來日本真係係食飯前會講我唔客氣喇
隔離幾台學生好好餸咁

你去東京?
鳩清係咪訂左u11

想,

訂左64 加曬d野再減$200 幾抵
隔離幾台學生好好餸咁

你去東京?

係唔講會比人當你冇禮貌唔識野
隔離幾台學生好好餸咁

你去東京?

依家係京都
敵人就在本能寺!
鳩清係咪訂左u11

想,

why not 128
鳩清係咪訂左u11

想,

why not 128

64夠我用 官網優惠聽日完 要訂快手
鳩清係咪訂左u11

想,

why not 128

訂乜
鳩清係咪訂左u11

想,

why not 128

訂乜

HTC U11
鳩清係咪訂左u11

想,

why not 128

訂乜

HTC U11

我用緊10都心郁
柏林簽左沙基
估你唔到
柏林簽左沙基
估你唔到

鳩清係咪訂左u11

想,

why not 128

訂乜

HTC U11

我用緊10都心郁

我決定等8 9 月先
祖雲達斯俱樂部官方宣佈,球隊的主場從2017年7月1日開始將更名為安聯球場,冠名時間為6年。

祖雲達斯俱樂部在官網的聲明中表示:“從2017年7月1日開始,球隊的主場將會更名為安聯球場,冠名時間為六個賽季,直到2023年的6月30日。

祖雲達斯的主場也將成為慕尼黑的安聯球場、悉尼的安聯球場、倫敦的安聯公園、尼斯的裏維耶拉、聖保羅的安聯公園和維也納的安聯體育場之後的又一座安聯集團冠名的球場。”

媽好亂呀
祖雲達斯俱樂部官方宣佈,球隊的主場從2017年7月1日開始將更名為安聯球場,冠名時間為6年。

祖雲達斯俱樂部在官網的聲明中表示:“從2017年7月1日開始,球隊的主場將會更名為安聯球場,冠名時間為六個賽季,直到2023年的6月30日。

祖雲達斯的主場也將成為慕尼黑的安聯球場、悉尼的安聯球場、倫敦的安聯公園、尼斯的裏維耶拉、聖保羅的安聯公園和維也納的安聯體育場之後的又一座安聯集團冠名的球場。”

媽好亂呀

拜仁同祖記兩間大球會就唔好撞名啦
fifa揀場先驚 邊個先係拜仁個安聯
遲啲會唔會有第二個安聯不敗男
柏林簽左沙基
估你唔到

Jonny Walsh‏ @jonathanwalsh_ 5m5 minutes ago

Two hours to go. If Hasan Ismaik does not put in the necessary funds then 1860, and also the U21 squad, will be relegated once again.

Jonny Walsh‏ @jonathanwalsh_ 5m5 minutes ago

Two hours to go. If Hasan Ismaik does not put in the necessary funds then 1860, and also the U21 squad, will be relegated once again.

14:30 - no announcement yet from 1860 or Ismaik. The wait goes on..

What we know so far:
- Ismaik hasn't paid the money
- Ismaik will still support the club in fourth and fifth tier
- Paderborn are now safe

1860 now end up in the fourth or fifth tier, which means the U21 side will get relegated yet again. Ismaik stays - horrible situation.

What had been hoped to get rid of Ismaik, hasn't worked. Not sure how the club can ever go forward with him still involved. Sad.

柏達邦可能因為咁唔洗降班
今年個轉會市場d價錢咁痴線
有d擔心拜仁買唔撚到人
今年個轉會市場d價錢咁痴線
有d擔心拜仁買唔撚到人

哥狗45m買龍門
啲籃波撚好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞