[收league] 德甲燈神討論區 鳩

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
我覺得拜仁同呢隊波唔係無得踢
我拜仲要兩回合都踢少個,都叫同皇狗踢成3:3
係加時輸黑哨同體力先俾人收皮

維度條戇鳩射失12碼
老老豆豆,我都唔like班意甲fans成日吹奏所謂意式防守
但連續亞軍真係會好hurt,反蛆使唔使開post恥笑人呢?

真正有留意開意甲就知祖記有幾黑人憎

我之前都有留意過意甲 祖D黑其實都唔講得笑
不過今日失歐聯 廢事再落井下石啦

維度條戇鳩射失12碼

個球12碼其實本身都唔應該比 射失都算啦
要屌就屌首回合下半場咁樣比人係主場射入兩粒

維度條戇鳩射失12碼

個球12碼其實本身都唔應該比 射失都算啦
要屌就屌首回合下半場咁樣比人係主場射入兩粒

過撚左數都射唔入
可能小妹唔識波
但大家意假都睇
除咗意大利同埋歐聯嘅意大利球隊之外從來都唔會留意

我唔睇英超西甲淨睇意甲德甲
米蘭下季我j左
等j拜狗轉會
可能小妹唔識波
但大家意假都睇

個陣因為klose 所以有時留意下拉素同睇下意甲D波
不過klose走左之後都好少睇
其實講真果句,競技性真係英超最好睇

一時時啦 有時睇摩佬個D波 真係悶到訓得著
可能小妹唔識波
但大家意假都睇

米蘭下季我j左
等j拜狗轉會

兩隊米蘭而家咁撚廢 清真球迷

拜同米蘭各自有一個我最鍾意嘅球員
卡卡同隊短

肥安黎拜個陣真心開心
可能小妹唔識波
但大家意假都睇

米蘭下季我j左
等j拜狗轉會

卡卡同隊短

肥安黎拜個陣真心開心
可能小妹唔識波
但大家意假都睇

米蘭下季我j左
等j拜狗轉會

卡卡同隊短

肥安黎拜個陣真心開心
唉拜狗生性啦唔該
可能小妹唔識波
但大家意假都睇

米蘭下季我j左
等j拜狗轉會

卡卡同隊短

肥安黎拜個陣真心開心

睇嚟你真係好開心喎

係日本個網神神地
可能小妹唔識波
但大家意假都睇

米蘭下季我j左
等j拜狗轉會

卡卡同隊短

肥安黎拜個陣真心開心

睇嚟你真係好開心喎

其實講真果句,競技性真係英超最好睇

一時時啦 有時睇摩佬個D波 真係悶到訓得著

Park the bus
英超好睇係啲中下游都好勁

有錢嘛
其實唔係下遊勁,係20隊差距細
其實隊隊都流流地
我法國我一出公海見到D蝗狗 真係會激到爆血管
佢地得益最後贏波 屌返你黑 仲話你屌佢先 真係好撚ON9

唔駛同狗講野

智力正常會捧賤種? 算啦泥清都完左啦

唔駛同狗講野

同佢地講野真係浪費時間

智力正常會捧賤種? 算啦泥清都完左啦

大佬 黑完人仲要出黎串
賤種次回合唔黑邊贏撚到拜
好彩身邊無皇fans 如果唔係應該絕左交
點解上年拜打蛆會打到老鼠拉龜咁但係14疤同賤種都贏得咁輕鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞