Benz車款討論區 咁耐都無人開

1001 回覆
39 Like 42 Dislike
睇清楚份保險第一年有冇 new for old
G manufaktur d 色同個籠d 皮靚d,我唔太鍾意brabus
想聽鳩噏師用三十年經驗去講你嘅v8 amg 感受
帶錢
thanks ching, 岩岩先google new for old車保,學到野
最正係以前6208副NA,跟住就而家副4000 twin turbo,5500 twin turbo呢副可能因為我部車重,我會feel 到turbo lag,4000 果副turbo lag少好多,但係如果講聲5500 d 聲好聽過4000呢副,不過最好聽當然6208 NA,如果有機會我會買部C63 Black series或者SLS嚟keep
買邊架呀?
Kompressor 果副有冇玩過?
E55 果副? 坐過朋友果部, 爽快, 不過我就冇玩過, AMG d V8 好少令人失望 (SLK55 果副冇玩/坐過唔肯定)
成日覺得gla咁樣賣40個其實好唔抵玩
如果唔強求suv會唔會諗埋b class

如果gla後座滿足到你嘅話
c class坐人都ok嘅 不過儲物就差啲
B class 應該唔岩
C class 到時睇埋,但係咪就出新款
巴打介唔介意講揸過哩幾副偈嘅邊款車型
Cla35留名
6208 NA: w204 C63 / w204 C63 facelift / w212 E63
5500: w212 E63 / c218 CLS63 / c292 GLE63 coupe
4000: c205 C63s coupe / w213 E63s

有d 係朋友d 車,有d 係仁孚借,有d 係自己車
W204 C63 尾期係咪都換左做5500 twin biturbo?
我諗最好劈應該係c205 C63s coupe ?
C 冇用過5500 twin turbo, w204 facelift 係改左波箱,facelift 前係AMG speedshift 7G tronic, facelift變左做MCT
c205 係好飛,不過車人麻煩,最後冇買
鳩噏師真係好熟amg
其實我諗緊買部 2012 SL63 定2016 c63s coupe 玩下
見價錢差唔多
如果用黎當drivers car 邊部適合啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞