Benz車款討論區 咁耐都無人開

1001 回覆
39 Like 42 Dislike
成日聽人講入彎準其實有咩車係唔準
啲雜聲邊度黎
其實係關轉向比事
準既感覺係一擰就入,唔洗再做修正
Sales話之後番仁孚加番都得,但係半年後,因為首次登記稅問題
試左車先喇,但係建議去柴灣,因為試車條路長d
印象中本身呢個option唔貴
不過如果可以後加就後加,一係拎出去加
佢買嗰部只不過係小改款,另外寫一寫電腦已經變250,唔洗專登買250
個人覺得w204最惡,w205最紳士,已經係長青樣,無論過幾年睇返都係咁靚

利申:前w204,現任205車主
2000年代尾-2010年代頭嘅雙B都好正
W204/同E90都係睇極唔厭
關唔關埋turning radius事?
我覺得關事,講緊你要扭幾多去到你想要既turning radius
利申略懂而已
可以參考下 https://www.gushiciku.cn/dc_tw/108204520
個人麻麻地BMW,仲未睇厭嘅詁要去到2013後啲樣
其實我都唔知option 加幾錢
係咩不過係街見到啲水滴型尾燈既都覺得太圓潤
初初覺得唔擒,而家睇慣咗都覺得唔錯,尤其是A45個樣
我仲係停留緊網上睇唔同廠同車款資料
網上見到如果用細 mon 剩係咁
係可以較顯示咩
但同時只 show 一個錶
我理解有無錯?
a180好似將大mon變左標配
咁你去官網搵仁孚sales比張報價單同點心紙望望
因為我以為新款已經全部標準配置大電子錶台
唔知仲有呢款
有氣氛燈 同埋中間銀色個台望落好靚
過幾年想換glc/e仔
想換部c仔/e仔,大約100-150k budget買架二手
想問太舊年份多唔多毛病?整既價錢大約係幾多呢?thanks
C仔2011-2013有個通病就係凸輪軸會有問題,大約十萬公里左右著引擎燈,好彩嘅冇咁快,維修要萬零蚊,建議十一萬左右買部2012-13,其餘錢等問題出現先整
見28car ,14 -15 e仔 平過同期c 仔好多,好似性價比高好多,想入手
正如寶馬5系跌價快過3系一樣
15年facelift左既c仔睇落無咁老套
15年前個款太舊
果個年份E太老餅 新款先貼近年輕人市場
有無訂左vito既巴打開個tg gp吹下水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞