Benz車款討論區 咁耐都無人開

1001 回覆
39 Like 42 Dislike
搵食車,無計啦
泊車靈活好多,同埋香港室內停車場窄,你出入唔洗扭多幾手
車永遠都係有新買新
咩舊款好睇D 都係安慰說話,budget 夠一定買新
睇你買咩車,熱門車你求佢多過佢求你,點會送俾你
你試下行入去買10架b class/ EQC,即刻開香檳鋪紅地毯歡迎你,女sales 陪埋你訓添
香港d女sales 不了
我又唔覺,師兄應該好高大
唔關事
我好矮

我揸緊 2009 Jazz因為雙氣袋,想換新車

GLA 見到樓上師兄話又唔係 SUV 又垃圾,放棄左

咁未今日去海港城坐下 A180 囉
嘩,一坐上好明顯感覺到鋼水好
但係好似好迫又幽閉

我即刻落返車上架 C 仔
即刻舒服晒

我目標係 Lexus CT200H
不過香港唔會再出
諗多左 你買部幾百萬既錢都係一樣service
你去睇多次,可能未較好張凳姐。
因為我都係睇過兩次先落訂,
第一次係紅磡睇,好多人輪姦緊架180,我初坐落去都迫,
之後有次去柴灣慢慢試慢慢玩,之後感覺都Ok仲落埋訂
貨van部無女sales睇
多謝你意見
我搵日去睇睇
柴灣對我黎講太遠

今日海港城好鬼多人
可能因為咁成個體驗好差
當2人車咪OK囉,我175後座承托唔到大髀,又zip唔到雙腳入前座凳底,超過半個鐘車程就會辛苦
佢個moon 好撚細,對比起tesla/新c class/s class 成個中控台都係mon

好似擺左兩部iphone 係前面咁
對我黎講冇咩所謂,反正 function 用黎用去都係 media 同 radio
我 favorite 有個 setting 係熄 Mon
晚黑揸車成日都熄左佢

車展緊係多人
落紅磡慢慢睇
多人都可以坐低沖杯咖啡嘆住等
請問有冇人買左facelift E class
屋企想換車
想睇下有冇用後感
半年後答到你 12月先拿風車
請問你係訂車?冇stock 咩?
Option唔岩
原來係咁
請問購買過程如何?
啲人成日話啲sales好寸
我係入去登記左跟住就直接同佢講要咩型號
之後會有Sales坐低同你解釋車option,船期細節野etc
最後比訂 等車到
呢個Sales態度還好 幾推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞