Benz車款討論區 咁耐都無人開

1001 回覆
39 Like 42 Dislike
想問有冇巴打用舊稅買左新車 知唔知個牌要出幾耐
幾好揸 保養無咩特別
通病就係abs sensor 但唔難搞

利申:揸w176
加左咁多稅, 賣50萬真係唔奇,
我估A4/3系下半年都會加價
落地唔夠一年, 要輸10萬, 真係好金
按比例輸得唔算多,以前試過17萬買架日本車第一年牌費都未買就賣左,輸左7萬
日本車出名價硬啲, 咁都比你揀到部例外野
傻啦唔好自卑心作祟,唔關車價事。

Sales賣邊部車都好,份佣都係一樣兩千銀左右。話之你Maybach S650也好AMG GTR也好A180也好

你試吓問下sales,睇下佢想月賣5部AMG GT,定月賣50部A180?佢一定答你想月賣50部A180。

所以Sales閪唔閪,首先睇佢本人性格,二要睇你係咪擺明濕鳩運桔。
係。我上星期紅磡walkin買車,咁啱企隔離個sales係上咗年紀嘅阿叔,都好好禮貌。

傾開佢話而家轉晒制,sales無得好似以前分上會/保險佣,揾少過以前好多了。(唔知係咪吹水)
佢絕對昆水啦最賺就係上會同保險。未來車主兩樣都制嘅話,佢係賣呢部車嘅收入,起碼翻幾個兜
以前一定係,因為我都做過汽車sales。
而家幾間大行都自己做返晒,出大佣唔係出私佣嘅可能性我覺得都有。
呢架好爆,又fun
外型又靚,真心抵過250
我覺得如果買Benz用佢個呼吸plan 應該會分得多d佣
早兩年買 個sales極度唔建議
話搵笨 所以可能無佣抽
絕對同意, 次次揸都一定sport+ mode, 好熱血沸騰
之前揸過model S,起圍係快,不過好撚悶
部cla35 真心性價比高
車女接客C mode 又可以當250咁揸,舒服外型靚有尾,好過A
自己一個要熱血or趕時間即轉sports plus , 即刻顛左咁出炮仗聲,70萬仲想點,要再上就E53百幾個唔抵
有冇喉聲 定係喇叭播出黎
我計過係真搵苯,但係有d人唔理咁多總之每個月比嘅錢越少越好
埋單計數其實要比多5至7皮
係,不過都建議加埋adaptive damping, C mode 避震都係偏硬,屋企人有投訴
係呀,等於收左你兩次利息
唔會啦
A35加完價
S3個價即刻set到擺明就睇住黎打
濕尻正苦加左15%稅, 
除非啲車廠真係賣車求打和啦,
否則下半年先見真章
改晒價啦
S3 係加左稅之後先係香港開賣
個價擺明係針住Benz 同級黎打
而且a4/3系呢d40萬其實影響個價好細
C200齋版開50萬真心趕客
同級爭10萬 買3/a4可以剔多幾個option
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞