Benz車款討論區 咁耐都無人開

1001 回覆
39 Like 42 Dislike
呢度d路好爛其實真係唔知係咪避震好會凳少好多
12年ML冇換過嘅話係咪夠期要換晒佢
有人揸緊2010/2011既c250嗎
覺得點
都廢事再覆, 唔撚知條友有無車牌
贖會好貴
早幾日上網睇有人問過sales
W206應該11月左右開始可以訂
任剔點心紙 下年年中左右到港
不過好似都要48-49起步
咁不如等eqe sedan睇下咩料再決定啦
佢50起步 有3分1都係稅
咁點解我唔買i4/睇睇eq sedan咩價先?
i4 50萬已經三百幾匹 sedan
洗買部百幾匹1500cc既車?
其實如果佢真係50起步
比起另外兩間既同級車真係令人卻步
想請教各位師兄,原廠配多條keyless 大概要幾錢? c200
我估eqe個價可以買到2部w206
要睇benz點開價
正如無人估到s class果套會下放落c class
依家bmw 出左電車sedan,大約5-7萬歐羅
Mercedes 都應該會出番部同級既電車sedan
同埋淨係車價個稅都爭近30萬
依家買w206 ,5x萬買30萬既野
電車60萬買緊約5x萬既野
咁即係eqc sedan比較啦, 點會係用eqe sedan
其實Mercedes eq條line依家個定位都好模糊
EQA EQB EQC全部都係suv..
上個月又公布2025後新產品都只會係電車。。
另外仲有電車同油車比 個車價同級爭30萬
sedan都叫做有部旗艦級eqs
等咁耐都未有hatchback
性能真係冇得比
只係覺得benz用eq系列嘅design整部a class出嚟會好靚

當年嘅eqa概念圖
就算跑唔贏tesla都靚仔過佢
點知出到嚟變咗cuv
支波棍係左手位

成日好驚打燈入左後波

想噴下塊玻璃入左p波

郁車係咪應該入唔到波架?
波棍右手,打燈左手wor......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞