Benz車款討論區 咁耐都無人開

1001 回覆
39 Like 42 Dislike
新手剛入坑,想問吓平時要點補養部車會come用d?
都係果啲 定時保養 換油
泊室內 兩至三星期清潔一下個外觀咁
定期驗車,你哋係咪全部返仁孚
頭兩次
之後就唔返 但每次做完保養出面都會keep單
最抵屌係咪2015後既a 250
筆直唔多
買完再改a45樣
再買啲已經改咗做45個樣既 250最抵
筆直唔多不如搵下錢先
充大頭鬼?
過幾日買部二手A仔
想問定有冇車房推介
將來有事/ 去做service可以去
你都買啦 依家先黎問車房
問唔到係咪唔買?
想問下有冇師兄知道2019 FL C仔,有冇得番原廠後加氣氛燈甚至其他option?
梗係無
邊方面?
我新車落地都chok 到仆街,個波箱又怪,同個朋友講,佢果部之前都係咁,之後入返廠比淫夫改少少setting就無事,結果我call sales返廠一天出返嚟就回復正常
淫夫正仆街,明知有問題都唔整好先賣車
未必關機件事
有機會係reboot咗或者update咗個波腦
大家好,想問下有冇巴打揸緊2013/4左右w176 a200?最近甩p心思思想換車。本身鐘意hatchback 同benz所以諗住換架a仔 但筆直有限10萬蚊內搵到既a仔係大概會有有咩問題,維修大概要幾錢?希望唔洗學整車 唔該大家
應該係關於電腦嘅嘢
我初初都以為自己揸未慣,原來係架車問題
有時電腦參數改少少就好大影響,成個設定唔同晒
但點解唔係部部一樣就真係唔知,我諗有個浮動數值,咁岩你部車同條數唔夾,要後期改呱
維修佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞