Benz車款討論區 咁耐都無人開

1001 回覆
39 Like 42 Dislike
今代GLC FL, 2020先到港, 
下一代由發佈至有車到港, 我諗要2023
百貨應百客姐
睇下Porsche boxster 911 cab幾好賣
雖然我都鐘意硬頂

下代SL由AMG 全手開發應該好跑好多
Benz話新SL係取代GTC同S coupe
其實有冇Benz 用家tg group
新手, 想買架2手benz
2016 C200 / CLA, 係咪揀C仔比較好? 見28 CAR有D都有番原廠保養. CLA就好多都改過車
amg package包快軚
入彎好撚準
唯一不足係用paddle shift轉波都唔快
利申尾期c350
C仔啦正正經經,如果真係要揀CLA就揀啲原裝既最好

S coupe係CL 變出嚟 又冇?!CL好靚
GTC 唔上唔落 早應該停

新SL軟頂 CL/ S coupe硬頂 點取代
巴打架車揸左幾耐,
多唔小問題煩
https://www.google.vg/amp/s/kknews.cc/zh-hk/car/a3qmljx.amp
只壞過入面既第三項,二千樓下落到樓
買埋黎已經10萬咪,似大執過
我都揸左成萬幾咪,真係無乜野煩(消耗品另計啦
25都好凍
EQS幾時到?
新手考慮緊 A180
想問吓各位錶版儀螢幕如果軚盤後面用細螢幕如何?
同一時間剩係顯示到一個錶
正路會素揀顯示車速
雖然自動波但睇唔到轉數會唔會唔慣?
其實 A180 有無加減波

另外就咁連藍牙都聽到歌
架車本車又有 GPS 導航
Apple CarPlay 仲有無用?
A系列 其實香港地最啱用
W213 e200 留名 上一架係5 系揸落有feel 啲但屋企人就話e仔坐得舒服好多
W176係幾好 但內龍啲雜聲好辛苦😭
利申渣緊
個錶台不嬲都有顯示車速 轉速
點樣同一時間得一個錶

自動波車點解無加減波

CarPlay睇地圖直接係個mon睇地圖
其實你點解唔去仁孚睇車
carplay 係神器嚟,有都唔用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞