Benz車款討論區 咁耐都無人開

1001 回覆
39 Like 42 Dislike
外型ok,夠快又細架,巴打有咩好提議?
我會等新C
你話搵cla250比就話啫
同cla35比c仔個performance根本唔係嗰皮
不過800k買cla嘅話 我會考慮加少少上cla45
起碼真係one man one engine先
揾架35 performance car 黎比 ?
C class 有呢個速度? 四驅? 操控?
最少都C43 , 知唔知幾錢呀
唔好一味用個2個成日冇人坐既後座黎比,長期坐2個人想快想爆70萬買架cla35 性價比好高啦
加多少少
Amg gtr算啦
A35同新c300 好猶豫
咁新c前座果兩個位都唔差既
Ae110+ bucket seat
有冇巴打知道邊到有呢隻勾賣?
台灣forum見到 似benz嗰隻但foldable

淘寶啦
終於有POST, 2017 45AMG留名

有無CHING同款
CarPlay 同埋氣氛燈可以出街整
50呀要

估車仔
4POT果隻包魚好線性, 你落腳果下就明白幾舒服
要好收, 比如入彎前收30-40 KM/H 大力呼深就得
山路 c63s唔入流, 劈山路睇埋上山定落山 , 不過amg gts 成噸七, A45S 贏成條街.... (大家都咁敢去既情況計)
係囉, 點會拎C43 同performance car 黎比

根本唔可以比
一係舒適一係跑格, 無重疊
不過C43都係流流地, 做唔到63S果種跑味, 43又唔配桶椅 都真係爭咁少少
桶椅真係舒服咩, 除咗型
桶椅唔是為舒服, 我坐到腰痛頸痛都覺得好緊要
係一種安全, 一種駕駛體驗 , 一種轉彎時將你HOLD住既感覺
其實桶凳係幾舒服
佢嗰種舒服唔係好似梳化咁淋
而係舒服在承托力
個人唔使點用力修正就已經坐直晒唔會變形

不過桶凳一體式設計個頸枕位係冇咁fit
兩部唔同取向唔難決定喎,你想年輕運動靈活咪A,貴氣典雅咪C,買車如襯衫,買啱自己外型,行出黎係咩樣,就嗰部
但係要合法嘅桶燈
smart仔尼?
背景喜好問題筆直接近同巴打一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞