點解mirror edan呂爵安出軌無比人屌 但保錡就比人屌到cls?

1001 回覆
406 Like 366 Dislike
off topic一陣

諗起早一兩年前喺連登睇到個叫春post
話自己男朋友係香港某出名男團成員之一
但係礙於佢工作關係唔可以公開戀情
又呻男朋友好忙冇點理佢, 自己好慘

唔知是咪同一個人
唔係花姐派啦 鏡粉係咁厚面皮同冇道德 佢哋追星追到冇晒獨立思考能力
其實隔咗咁耐啦仲有咩好講 係咪每個明星都要俾人摷返以前啲嘢嚟講?請問邊個無過去。。。
咁兒登究竟同邊個出軌?
真心?張濕鳩圖就係證據?
Poki都叫有另一方回應嘅圖睇下呀
知道自己靚仔行唔通

才華又唔夠吸引人

咪扮吓小丑騎呢怪 及啲自尊心低落嘅樣衰豬扒fans囉

成班樣衰豬扒以為有個貼地啲嘅「藝人」好似同緊男朋友相處咁

現實嘅就係呢啲中咗輻射樣嘅「藝人」眼尾都唔會望佢哋更何況係一個出軌偷食嘅仆街
果個係sm練習生
依個女仔之前唔係上過01話自己有情緒病 然後比人屌佢attention seeker搏上位?
連登好似有人post過
點解你知咁多
想知呢個女仔都唔差 好好奇佢新對象有幾靚
ok wo
保錡比人屌主要係因為鬧網民
呢個女仔散左之後都神神化化
養隻白內障加全盲既狗
其實講到mirror 乜or個啲
真係有啲難分曲直
連登某啲人對呢兩隊唔知組合定樂隊太撚癲
你最靚
我係到留言都要問你?<—-當然唔洗啦 不過我屌你又屌你冇道理啫

下面咪答晒你嘅問題囉<—-一知半解咁留言,明知道自己答錯又唔認 喺到講咩早期後期,睇到呢到就知你有錯唔認咁都叫答問題咁林鄭搬龍門都叫答問題啦
所以我特登屌你去開po自己討論係有道理

係有問題人哋收咗皮啦 睇吓人哋個安心樣<—-我唔係想講連登仔影響力大唔大,
不過多數人都覺得錯咗就抵屌嘅
你拎結果論嚟睇 咁其實講黑警殺人都冇用啦 人哋繼續升官發財
我屌完佢 我會爽 呢個咪已經係結果
你唔通真係以為講一兩句就影響世界吓話? Who are you????
修飾語黎啫,連登仔都話啦,和平分手同意外懷孕一樣,都係笑話黎。分得手點會和平
如果繼續一齊 , 仲有好多帽
返去讀書啦垃圾mirror fans, 再唔讀狗都無得你做
edan係mirror 保錡係error 睇唔到個分別?
咪就係佢囉,
借完人哋上位又post啲情緒病嘅嘢繼續搏出名,
識玩呀Stephanie
有愛心又唔得?養狗都要俾你屌?
自己新入坑屌番人轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞