點解mirror edan呂爵安出軌無比人屌 但保錡就比人屌到cls?

1001 回覆
406 Like 366 Dislike
Error真係error…
你追吓mirror post先啦 忽然fans
我都覺得係
留名等睇
屌撚咗4個月你係咪昏撚迷咗?
原來咁樣咁叫乖乖樣
你真係唔識架喎 你去睇mirror fans post就知
咁正
唔係呢啲圖
係話證明佢出軌嘅圖
佢唔賣黃養紅
我地邊有得挑連黃標準機呀

https://m.orangenews.hk/details?recommendId=151813

【橙訊】ERROR成員保錡早前因偷食沙律和爆粗鬧網友被網友圍插,雖然早前再發道歉文和宣告暫別,但網友繼續大爆料,力數保錡賣淘寶貨。

網友爆保錡賣淘寶貨
網友大爆料,指保錡開設的IG店0_beginning_1曾賣過一款向日葵袋,但其實是淘寶貨,他把¥149的貨賣到$450,該貼現時也已刪除了。

保锜开设的IG店0_beginning_1曾卖过一款向日葵袋
另外,保锜也卖过一款黑色帽,结果又被发现是淘宝货,淘宝卖¥19.9,保锜竟卖到$199。
卖淘宝货不特止,保锜又试过借张敬轩上位。有日张敬轩开Live,提到自己曾与一位合作音乐人DeltaT合作,又有提到DeltaT有份同保锜做的作品,保锜就一直洗版,直至张敬轩讲一讲他个名为止。
图:Poki 吴保锜@Facebook、ViuTV吴保锜X街事迹懒人包@telegram
我都想識
屌 正一attention seeker
Agger
我edan 肯屌佢隻臭雞算佢執到
戴帽喎就係見佢愈出名愈更加要唱 有幾出奇呀
人哋好似有喺comment度話唔係,
不過又係嘅,比賽係我梗係死都唔認啦,
就當佢同兒登散咗就即刻拍拖,
都只係兩年,
24歲拍兩年就結
poki 係斷正偷食唔認,再加上東窗事發後態度極差先俾人屌
依家edan 呢單嘢,得條女片面之詞,就當100%真?
鏡粉一貫質素
個啲私怨撚極度煩膠
咩帖都要借啲意拉仇人落水
poki係屌佢鬧觀眾出軌wfc
我是鏡粉我自豪
吹波波牙?
佢都仲有follow edan
邊忽靚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞