點解mirror edan呂爵安出軌無比人屌 但保錡就比人屌到cls?

1001 回覆
406 Like 366 Dislike
咪就係
d人未試過被帽 講到好大聲話人痴線
佢地不如自己試下咩感覺?
gay
之前Block咗
屌你無證據有咩好講,咁嬲佢咪自己拉埋班姐妹一齊屌佢憎佢囉,係連登開post 搵啲唔識嘅人認同做乜撚野
屌你老母死臭雞
有證據就攞出嚟
冇證據就收皮 咪撚喺度抹黑Edan派帽

過咗你底線未 有料就快啲爆
有人話花姐做緊嘢?
咁花姐應該會拉edan過去私下道歉
討論下姐,
所以我都無話edan一定有偷食
只係偷食真係好難搵證據, 唔通撞破即刻影相拍片咩
所以其實第一頁個 ig post 本身係咩嚟?
講到你真係知道咁 老老實實我都戴過帽 全部證據我都有留低俾咁多人屌係attention seeker 咁撚慘咁撚冤屈點會乜證據都俾唔到
唔好話想保護兒登呀係就一早唔會出聲啦
pk係我見過最能好運嘅人
食住反tvb風氣 出軌屌fans都可以上返神枱
真係口同鼻拗
一條女,一篇唔知真定假的說辭,就人格謀殺,唔好咁痴線啦

我夠可以話我係樓主個friend,樓主平時鳩下鳩下,住開青山,想知再講
假設係真既話,比我連見都唔想見佢啦,仲接受道歉
又嚟盲撐狗又屈9人haters
叫佢冷靜d都haters
話明做野 點會係道歉啊
藍潔英都無證據, 但連登仔一樣信曾至矮有女女女
其實佢果時玩媽釘都食唔少啦

想佢死就俾料出黎
想保護佢就乜7都唔好post
只有想佢死條氣唔順想屈佢先會搞咁耐乜證據都冇 呢個年代有乜都cap定圖留底先架啦點會冇
又係嗰啲笑起上嚟加1萬分嘅女仔
唔笑中上 笑左就所有人心旭旭

睇ig都似 不過應該係識反擊唔係淋善果種女仔黎 不過都係嘅
如果係乖乖女edan呢種player樣player格邊玩到4年咁耐 神早走左啦
但成日提對現任都唔係咁好 正如佢未婚夫都唔會想佢俾人擺上嚟討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞