點解mirror edan呂爵安出軌無比人屌 但保錡就比人屌到cls?

1001 回覆
406 Like 366 Dislike
你失蹤咗幾個月 點討論到poki呀?
poki邊到比人屌<——呢句都講得出 叫你出去係保持討論質素咋
樓樓上問你係咪呢個月先追error
你就講早期啫 後期blablabla<——咁咪係比人屌過囉 你兜都冇用啦
隻臭雞講就係?
根本由頭到尾都係得佢一個講
兒登偷食嘅證據呢?
但隻臭雞借人上位嗰陣ig係public嘅
嗰陣就個個都知
被帽喎 緊係等佢紅先唱 唔係點令佢仆街
原來都拍咗三年
即係分咗手其實唔係好耐
但條女都咁快同第二個結婚 都唔係啲咩好人啦
咪係
「我睇綜藝理得佢溝女」 「佢做綜藝好有喜感」「屌hater有咩問題」
成日又要po自己條仔又要遮下樣 有時啲story真係幾attention seeking
真係比人雪會出到鏡
鏡炒lgoic世界第一
Mirror error都唔會比人屌 放心
你都痴線
明明係出軌個個衰
都可以攻擊個受害者
冇人想知你用咗幾耐時間move on 人人都唔同比較有咩意思 守寡三年好冇?
靚wor
所以? 你係連登版主?
我係到留言都要問你? 下面咪答撚晒你個傻仔既問題囉
家下咪保錡出軌一樣可以繼續幕前 so? 公眾人物出軌好大問題咩?
係有問題就收左皮啦 睇下人地安心點樣?
咁咪姐係無問題囉傻西?
原來咁樣叫保持討論質素?
圖定老母?
edan有手尾好多喎
分手會出story仲要修飾到咁靚
而且三年都唔短
又唔係玩弄感情
有咩好屌
如果edan 真係一腳踏兩船,仲點會出「E先生連環不幸事件」呀?被人揭發偷食一定無晒fans囉

點都似條女飛Edan,之後見人紅咗就抽edan 水
條女係咁強調自己會上連登
我剩係想知兒登同邊個出軌,而家仲有無一齊
但平到仆街
靚仔大晒
原來edan有食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞