點解mirror edan呂爵安出軌無比人屌 但保錡就比人屌到cls?

1001 回覆
406 Like 366 Dislike
邊條sp dm人呀
文塞係你喎
愈無得睇愈想睇
[港女有圖]沙灘 大波 伸脷
https://lih.kg/2118385
我真係冇見過有後生嘅靚女鍾意mirror,啲鐘粉一係就係啲師奶,一係就有啲嫁唔出嘅阿嬸,就算係後生嘅都一定係肥婆或者好撚樣衰,係咪因為由細到大都冇男人要,所以成日都要幻想同呢啲gay佬拍拖
真係唔奇我個fd 得千零個followers 都比人偷過相
都係個句 唔係唔想信 但都要又證據先得架
廿幾頁 有既所謂「證據」既圖
都係條女單方面自己講 自己po既圖
同埋如果真係戴帽分手既 肯定好肉酸啦
條女仲點會po個動態話變返朋友 又祝福
點解就係有啲人一味屌9左先
單方面講就係
咁不如吹到Edan同葉劉有一手啦
On9
Sp都有 佢啱啱出story
個女仔有d 似瘦版email
梳係我講得唔清楚
咁講佢本人嘅情緒問題會唔會好啲?
佢一直都不斷提起自己情緒問題有幾唔開心,希望大家可以關注多啲呢方面嘅問題之類之類,
而佢之前又上晒報咁,咁啲人本身follow佢嘅原因唔多唔少都同佢自身嘅情緒病經歷有關啩(至少我係),咁關注同討論佢仲有佢嘅情緒問題都無可厚非啫。
等咗廿幾頁都未有證據 又話件事Kong u 係人都知,仲未有圖
咁樣所謂既雪 咪又係marketing
又有新聞 連登又有post 又有noise
真係做左幾多野下
其實你呢啲豬閪打手嘅心態係點

係咪覺得幫男神護航之後日後有機會發展情侶?

講真條女都算靚女edan都見利忘義

你呢啲豬閪覺得現實世界佢會唔會理你?
樓豬點解讀到佢有sp
Sp都有 你咪做住打手先 我地繼續睇埋落去先
你或者唔care,但嗰堆care嘅人雙重標準到癲,一關mirror事就扮睇唔到
咁佢肯po sp 未
其實你有無拍過拖
好多case 係男/女暗地裡識左第二件, 之後扮唔夾和平分手
之後先比d fd 爆

如果唔係日日check電話邊得黎咁多cap圖比你搵到證據
係囉 仲要pin
你直接叫佢po埋個sp 啦 講咁撚多廢話
其實都結婚 仲咁高調提個前度好咩?
我係佢老公 唔會想俾人認到就第一句話 「哦佢老婆同Edan拍過拖」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞