點解mirror edan呂爵安出軌無比人屌 但保錡就比人屌到cls?

1001 回覆
406 Like 366 Dislike
其實條女局內人真係講得最啱

亦係我一直講緊嘅嘢

呢啲豬閪真係好撚戇鳩 覺得呢啲所謂柒小小嘅藝人 「貼地」就可以同人發展...

條女都算靚女條冚家剷都可以偷食

你班豬閪唔係覺得現實世界同人發展到下話條友未出道眼尾都唔會望下你啦

追得呢啲樣衰artist都一定係自尊心低落嘅樣衰豬扒 定律黎
其實就咁睇條女story
佢地好似有啲痴痴地線...

利申唔係鏡粉 唔追港星
推撚到佢仆街
依家真係好撚憎佢哋,
屌你老母,如果再俾佢班鏡粉混洧視聽,
幫美心賣廣告都講成冇問題,遲啲香港人覺得連做狗都冇問題
um...根據#1 & 後續討論
而家都唔係問唔問
條女分別喺ig同其他場合講過自己戴帽喎
如果北姑雞真係識佢真人,點會冇機會問佢or佢身邊嘅人詳情係點要喺連登問呀
因為好撚嬲條垃圾旁觀者都係咁話
誠意邀請Stephanie小姐過嚟參與討論,出得呢啲story預咗有人cap圖放上嚟,佢既然回得dm不如上嚟一次過回仲省時方便啦
個女仔都幾靚女呀
都唔想blame the victim
但佢明知連登有人討論緊
佢又唔想搞大件事既話
點解仲要係咁不停出post講
或者佢想搞大佢既 點解又唔自己爆哂出黎

利申我愛呂爵安但覺得派帽好仆街抵屌
唔洗深究啦,條友五毛黎,加把口老作踩多幾腳姐睇其他人爆好過啦
條女有幾分似iu
實晚晚屌到佢啪啪聲
收皮啦八兩金
好想試佢底線 等佢爆多啲料
睇過佢all back啲相 個額頭好似好窄
唔覺佢痴線
你試下俾最鍾意既人出軌 帽好可能呢世都好唔返
你幸福姐,未試過
條女真心癲 viu tv應該會做d野
佢個feel似下一秒會po張𠝹手流血相個種
有人話花姐做左野
有情緒病竟然係會ig public
原來係和平分手
其實呢個女仔真係幾靚 可以算係top果層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞