點解mirror edan呂爵安出軌無比人屌 但保錡就比人屌到cls?

1001 回覆
406 Like 366 Dislike
佢一定係最想兒登收皮嗰個啦 咁佢肯放未啊
係就快 想兒登含
而家咩證據都無成件疑似派帽事件好無說服力喎,如果真對質whatsapp cap圖點都會有張啦
唔好再搞個女仔啦
難得而家個人開心返又訂左婚
點解冇證據都可以講到咁多版
冇證冇據點討論 靠單單打打人格謀殺
保持行車距離
有證據就放出黎
冇就收皮
化淡妝就已經咁嘅樣 所以先俾edan食足4年咋嘛
Edan呢種算係男仔入面top tier既 我地都識睇既野佢食女無數梗係識睇
所以望下條仔係乜嘢level就知佢條女係乜嘢level
唔係鏡粉淨係識話人係tvb打手
樓主收下手啦....我覺得個女仔情緒好似真係俾佢搞到有D問題....

同埋人地都有人要上埋岸啦 仲擺人地上黎做咩呢

係囉
我諗係求婚相
但有條仆街tag edan
樓主係咪同個女仔有私怨
訂完婚開開心心都俾你無啦啦放上枱

其實條女係咪精神分裂 分手嘅時候又喺度懶好人咁post話咩無得再做男女朋友,宜家人哋紅啦自己有結婚後攞彩 無撚嘢呀 樓豬又係咩解讀 條女就擺撚明有病講嘢賤就賤啦 講咩都要諗吓啦講真 無啦啦又SP 樓豬又信知佢咩料啦 咪又係差唔多嗰啲level
都係既 一直喺度叫春不如直接畀證據啦
人哋幫Edan你就話佢係鏡粉
點解我唔可以話你係TVB打手?
有冇人有backup?
step姐冇朋友?講到全hku都知咁都冇人爆料?
講咗咁耐連WhatsApp對話都冇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞