點解mirror edan呂爵安出軌無比人屌 但保錡就比人屌到cls?

1001 回覆
406 Like 366 Dislike
呢張相個look 香港地一街都係喎 個頭又普通
宜家真係鋼琴王子咁款好型
邊度靚,成個周中咁
Stephanie勁可愛同qq lor
Diu你班連登仔又搞人
又一件香討過黎既死廢老
走啦屌你老母,咁鍾意守舊你去第三世界國家過人世啦
Cls 鏡粉仲要落井下石
諗住入嚟食下花生
點知推到成12頁都無乜證據睇
我都想問
其實由頭到尾都係得個女仔講
相都冇張
人地poki 都話俾人po 左whatsapp record
1. poki夾現任鬧被帽前度
2. 道歉po唔係真道歉,人地韓星道歉真係未見過會del 道歉po架wor?
順便屌埋先,尤其最唔服第2點,我繼續支持佢等於支持佢覺得自己無錯咁。最起碼keep住個道歉po啦,新fans被冠以咩形象都無考慮過!仲話反省...
明明上岸結婚係開心事 洗唔洗依家先爆俾ex帽
兒登有佢撈得風生水起 佢有佢結婚生仔咪幾好
都唔知佢delete黎做咩,
明明佢就係想咁樣,等自己俾人討論,
等人地覺得佢靚可憐下佢,覺得佢好慘,
另一方面令人覺得兒登係仆街,
佢嘅目的已經達到啦,
係時候要扮吓嘢delete?
我冇講我係道理
不過我覺得自己屌你屌得有理有據
下面驚你睇唔清楚 所以又要逐個逐個point覆

topic冇講poki?<—-topic有講 不過你似係失蹤幾個月 冇留意poki比人屌幾個月 好心你就唔好出嚟討論 拉低討論質素

要自己思考 唔係你講就係道理<—-客觀事實 唔會因為你主觀分析 而影響到真確性
邊個講嘢有真確性 邊個咪有道理
你柒咗就係柒咗 一知半解咗留言 知錯又唔認 喺到搬龍門
我支持你有獨立思考 但係你都要貼地㗎 唔通真係可以指鹿為馬咩

你講咩林鄭黑警拉埋一齊講?<—-你講結果論呀嘛 我咪舉例子

唔認同你就無視你 要我死返出去<—-based on your logic, 樓主呢個po都係圍爐取暖, 應該出去嘅人係你唔係我
我都係等睇證據想知道點樣派帽條女之後搞到條女有精神病
依架條賤種又出返黎
爆左好撚耐
你收唔到風唔該fc咪老屈
如果你被人帽仲會唔會咁為對方諗
北姑雞球飯,你唔夠一個月前仲問緊人detail架喎
而家成個故仔作返出嚟咁叻叻呀

收皮啦仲幫佢兜
當人冇睇live咩
要數佢d衰野可以有排講
真係想幫佢就潛水啦
枉你仲掛住阿jer個名
拍兩年就結有咩問題 唔抵得
Poki係自從193無啦啦彈起,先轉左風向,之前一直比人屌,仲叫佢唔好害左Error,直情比人叫佢退出

Edan全民造星就一直比人話係狗公啦
鏡粉成班痴女上身咁真係恐怖
講真有證據帽又點 佢只係偶像 又唔係我男朋友
係咪默認左老母係雞
弱智就返庇護工場啦學人上網
人身攻擊就係你啦 blame the victim話人臭雞
返去搵雞媽媽拎零用錢啦
收皮啦鏡粉 public就話人attention seeker
Del ig就話人扮嘢 你知唔知自己好撚厚面皮 你偶像只係一條臭鳩嚟嘅咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞