點解mirror edan呂爵安出軌無比人屌 但保錡就比人屌到cls?

1001 回覆
406 Like 366 Dislike
點解唔全民造星個時爆佢?
似隻驢仔
唔夠人講就人身攻擊
唔通我講錯
隻臭雞同到我地edan 一齊算佢執撚到
仲要有得比edan 屌
拍拖結婚呢啲係講緣份,話黎就黎,要等㗎咩?
照你咁講,每次分手之後係咪要自閉拒所有人於門外至少三年先叫「好人」呀
遇到啱傾既咪結囉,唔通同你慢慢數日子係度守寡呀?咪on9
咁快問晒全個hall? 作故仔都有返啲邏輯啦,你就真係打手exposed
你咪問吓訪問嗰幾條友囉
你話條女唔係好人喎 人地想同第個一齊咪同第個一齊 憑咩因為人地走出陰影就屌人唔係好人呀?咁快忘記到個比帽自己戴嘅人我登佢開心添啦 仲喺到兜
咁啱呀 又見到你嘅

你咁樣衰 你老豆老母咪又係讚你靚仔
況且佢隻狗靚仔過你
有幾靚襯埋edan到就知佢乜料普通料
人地散左嗰陣有幾傷心喊左幾多次你又知?
而家個準老公點樣照顧佢陪佢一齊渡過嗰段時間你又知?
佢地兩個對大家幾重要有幾珍惜大家你又知?
一句你自己用左幾多年先ready而其他人少過你
就去judge人唔係好人 咁樣人格抺殺一個人 好咩
唔想講就唔會無啦啦自己提啦,
講真,真係唔想講嘅話,
見到個cm咪當睇唔到算囉,
係都要特登覆,仲要覆啲咁嘅嘢,
仲要本身兒登同兒登妹都有follow佢,
條女想點?心照啦
我同意你講法 真係緣份大晒
但我想講既係 既然咁快有新男友咁幸福
又點會情緒病咁耐
係得呢個位令我好疑惑
連登仔真係痴撚線
被帽洗唔洗守寡三年先可以拍拖呀
個陣都未分手
按照個條廢老既邏輯,陳同佳都係好人,俾條女飛完幾年到而家都冇拍過拖
你邊度見到Edan 一腳踏兩船呀?
鳩嗡當秘笈
mirror呂爵安出軌證據
https://lih.kg/2545105

呢度咪有囉,咁都睇唔到?
做得公眾人物係咁㗎啦 就係會俾人討論㗎啦 唔想俾人討論就咪撚學人做明星
姐係分咗手先有第二個啦
佢份人係勁唔尊重女性 私生活勁混亂 ⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞