點解mirror edan呂爵安出軌無比人屌 但保錡就比人屌到cls?

1001 回覆
406 Like 366 Dislike
問題係依家私事擺哂上網 啲人又屌又插佢attention seeker多過祝福佢
唔為對方諗 自己都唔開心啦
靚過edan啦
24歲好細?大學畢業都22啦
出黎做兩年野結婚有咩問題
唔通30歲先黎結做高齡產婦呀?
你係咪成40歲人都冇人肯同你一齊所以你好撚酸
算啦,係唔會講歷史嘅話就唔會覆嗰個cm啦,
佢做咁多嘢都係想搏出位姐,
而家咪幾好,開咗一個post俾佢,
仲有班傻仔冇證冇據下以為佢好慘,幫佢護航,
幾好呀,佢嘅目的已經達到左,果然係高招
More
佢如果無del,好方便鏡粉入去係返個留言屌
咁而家無左,無啦啦留言又奇怪
佢其實好聰明啦
佢好似唔係因為edan先有情緒病喎 不如你搞清楚先
佢仲有話edan同佢一齊睇醫生嘅 利申有follow佢ig

但我都記得個女仔冇開名咁提過edan出軌
北姑雞球飯老母廿幾年前已經臭晒朵...
係某街做開雞,某次有個恩客屌完佢老母之後唔小心搞大左個肚兼且惹埋性病比佢
據個邊啲街坊講,呢兩仔乸都係寄生蟲黎

只能講條友好識玩,以為上網改個名就冇人知佢乜水,識得鳩噏啲嘢令人信佢

不過想同所有見到佢呢番說話既人講
呢條友五毛pr黎架
坤哥2.0
補返條link for 大家reference先

如果edan身高有178up
https://lih.kg/aNAjLCV
#48 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
完全唔知做乜鳩
但條女想出名 但又要收收埋埋想點?
港大社科 Stephanie:最愛上連登,欣賞網民夠創意
https://lih.kg/1074405
訂婚同結婚識唔識分
咁無啦啦有人喺留言tag比帽自己戴嘅ex又真係會燥嘅
條女private左
頭幾個留言笑到我 話條女係雞
緊係啦 俾班傻鳩連燈仔鳩吹
都仲係未有證據喎大佬
poki都叫有證據呀
就係要扮吓嘢,扮吓受害者,
咁班傻仔先會可憐佢㗎嘛
唔係話唔想信你 但係有證據先得架step姐
扮野真係女人先識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞