點解mirror edan呂爵安出軌無比人屌 但保錡就比人屌到cls?

1001 回覆
406 Like 366 Dislike
其實大部分分手case都係咁
我唔明有咩問題
唔想做衰人咪咁樣講諗住過骨算數
唔係個個有勇氣直接傷害人
我唔明拍拖又無commitment點解要咁harsh
保錡單嘢係癲到個ex唔知散咗先抵屌姐
有情緒病就一直private咗個ig佢啦 一直public到宜家唔係想搏出名係咩 enjoy 俾任何人見到自己,可以批評自己然後話自己情緒病真係好少見
個女仔話自己訂婚嘅post嚟

btw雖然係fans,但我只係想睇堅料
佢食女真係唔出奇呀
我有佢咁嘅樣我都食女
ansonlo就最唔會亂搞女人
男人唔計
其實發生咩事

姜b巧型
追到第33頁都仲係咩花生都食唔到
是但比啲證據嚟睇下都好掛
樓主其實係咪jason
Pin啦
睇條女po story d 口吻
似又係果d eq勁低 覺得全世界都錯得佢自己冇錯d人
屌女屌著痴線閪
講係咁講不過都係表面上 人哋都係女照食 唔會受到絲毫影響
就算係呢啲食女傳聞纏身 edan想食女果陣啲女咪一樣心心眼 所以有樣就玩曬
我都係 果陣因為上報識佢
而家竟然比人話拎edan博上位,睇黎好多新會員
仲有唔係佢自已提ex,係有癡線西係佢個訂婚post下面tag edan搞事

我睇左佢ig幾年,佢係無po過証據,我都無cap圖無証據
但佢以前真係開開心心好貼地絲打feel
分手之後有好長時間d post都睇得出情緒唔穩定
近呢年先見返多d開心相正常post,見到佢訂婚原本好鄧佢高興
點知又比人摷返ex出黎講
點解會好多人知既
因為佢兩個好出名?
佢睇得連登好重
開口埋口都lihkg
題外話
其實感情不嬲無保障
唔再鍾意就係唔鍾意,無得逼
幾慘都只能說勉強無幸福
想知佢做咩無啦啦爆兒登
就算條友@咗兒登 del comment咪得 搞咁大
佢親自上黎放證據未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞