點解mirror edan呂爵安出軌無比人屌 但保錡就比人屌到cls?

1001 回覆
406 Like 366 Dislike
mirror 啲fans真係好撚惡
盲撐都算
不停搵位屌埋受害者
唔講以為咁落力你偶像就會留意你
拍拖 分手 離離合合 人人都會經歷
PR如獲至寶以為搵到咩驚天大黑幕想摧毁對方人格
Sorry唔係鏡粉真係冇跟貼
但係結婚開開心心 依家俾人追擊多過俾人祝福 個心會好過啲咩
喂呀 北姑雞求飯
做咩又唔理人啫
講到有證有據咁架喎 拎出嚟睇下啦
Edan係呵出名人緣好朋友多
反而呢條女成日忽下忽下係到發癲,無乜人睇得佢順眼
睇住佢係ig屌咗edan出軌屌咗成年幾
但從來一啲證據都無show過
次次都係得把口就屈鳩edan
覺得edan好撚慘,拍個拖咁多手尾跟
真心想條女拎啲證據出嚟大把大把車落我到
好過次次係連登quote edan出軌,啲source都係佢啲單單打打嘅story

利申:忍唔住要開ac嘅呵mate呵好多人都係咁諗
明明樓主爆大獲先
幾耐之前派?
From隔離台

40歲結婚先係好女仔
收皮啦 PR 踩低人之前都要講證據嫁
40歲先結就會俾連登仔笑「老姑婆學咩人結婚、40歲趕住搵人埋單」
........唔撚係掛
條女好似有情緒病
大把連登仔老豆老母早婚,睇黎個班都唔係啲咩好人黎
笑連登仔仇女?
呢啲gossip都信嘅話 仲可以笑埋低智商
喂po得證據未啊,冇就收下皮啦
條女真係好撚靚 之前開過post
不過唔認同佢咁樣講依句野出黎 對大家都無好處
仲有edan d fans用下腦 出軌就出軌 上諗下你條仔帽撚左你睇下咩野心情on撚9
識人講話條女飛完EDAN 想追返EDAN 但EDAN 唔受佢
想知再講
真 依家啲人好癡線 肯定係唔抵得人哋有能力結婚
其實有情緒病又點有咩問題
香港每四個人入面就有一個人有情緒病,特別係大學仲多
都唔撚明你地針住條女有情緒病做乜鳩 同件事好似冇乜關係
笑下唔撚得啊ON9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞