[Switch/3DS討論] ARMS 27-29號有試玩; Uniqlo x 任天堂 衫26號發售 (37)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
on9先會買隻SF2

agger
on9先會買隻SF2

agger

最初好想買,愈諗愈唔抵屌,,依家無興趣
pro 制有無得插3.5mm 真係買唔落手

我都想買 pro 制
但有D人話十字有事,有D人話冇,好似玩抽獎睇彩數咁
呢度有冇人PRO 十字制冇事?

唔係有D人冇事

係佢未試到有事
當你快速輸入指令既時候就會試到

之前個台仔話老任換俾佢個掣整番好
但佢段片其實都試到有一次係誤判

佢唔係寫話自己手殘撳錯咩
facebook 過兩日應該有一半以上人會放隻SF2 出黎
就好似之前本中文垃圾zelda攻略咁
on9先會買隻SF2

agger

capcom出隻30年前既返炒GAME出黎收你3 舊
都一大班ON9 去搶
pro 制有無得插3.5mm 真係買唔落手

我都想買 pro 制
但有D人話十字有事,有D人話冇,好似玩抽獎睇彩數咁
呢度有冇人PRO 十字制冇事?

唔係有D人冇事

係佢未試到有事
當你快速輸入指令既時候就會試到

之前個台仔話老任換俾佢個掣整番好
但佢段片其實都試到有一次係誤判

佢唔係寫話自己手殘撳錯咩

你慢動作睇下段片望下佢點撳
on9先會買隻SF2

呢部野引左少打機既新客仔

天道酬鳩
on9先會買隻SF2

天道酬鳩

機能足夠佢出番街霸四

但係佢就唔撚出
Ultra Street Fighter II偷跑左了

WFC
反而個8BIT手制唔錯
如果有ANALOG 買黎玩孖車都唔錯

其實個8bitdo有冇老任授權

我都唔知
不過我想知佢用咩CHIPS 想淘寶近似既手制試下

香港公司, 主打藍芽手掣
但用哂老任設計
係今日先開始支援switch

買個黎等太鼓, 還掂pro個十字咁撚垃圾

如果百幾蚊貨仔有得諗喎
我見有D有埋analog

既然已經模擬到手掣
離又得睇twitch plays switch嘅日子都唔遠了
on9先會買隻SF2

天道酬鳩

機能足夠佢出番街霸四

但係佢就唔撚出

咪係
出隻ULTRA 加個新角色好過啦
不過ON9 CAPCOM為左要CAP SFV 呢條水都冇可能出番SF4 UPGRADE版
如果唔係應該冇人打SFV 呢隻垃圾
有無人攞過部switch上紅磡整機?
打幾次個number都係無人聽 係咪應該直接剷上門

今朝打1 take ko
剷上門都ok如果你等得

今日有人放了

今日有人放了

大屌哥 啪啪啪 大屌哥 啪啪啪

約左時間唔洗等,唔約就要去到等無booking 既時間

之前上過去,約左不過左都等左陣

換機就好快,試左都唔夠三個字,就拎部新機比我
on9先會買隻SF2

agger

capcom出隻30年前既返炒GAME出黎收你3 舊
都一大班ON9 去搶

呢隻垃圾都有人搶
on9先會買隻SF2

天道酬鳩

機能足夠佢出番街霸四

但係佢就唔撚出

佢將街霸3-5既新角色平面化出係街霸2度都叫有d睇頭,而家加個vr 想昆人幾舊水, 佢真係當人on9

打手今次有幾錢落袋?
問一下,eshop買lego有無中文版
聽日出糧買驚喇
問一下,eshop買lego有無中文版
聽日出糧買驚喇

Eu eshop好似有
on9先會買隻SF2

天道酬鳩

機能足夠佢出番街霸四

但係佢就唔撚出

佢將街霸3-5既新角色平面化出係街霸2度都叫有d睇頭,而家加個vr 想昆人幾舊水, 佢真係當人on9

不過世界好多ON 9
一堆人 FB 問幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞