[Switch/3DS討論] ARMS 27-29號有試玩; Uniqlo x 任天堂 衫26號發售 (37)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Tekken 7 (PS4 / XBO) – 9/9/9/9

左手反人類
請問魔界戰記5 買實體版有無英文???
請問魔界戰記5 買實體版有無英文???

Announcing Windows 10 China Government Edition and the new Surface Pro
https://www.youtube.com/watch?v=NQ7wx_JL2JU
Minecraft Adventure Time mashup pack!
想問下遲d聖劍傳說係咪只可以係Eshop買?
有冇英文選擇?
想問下遲d聖劍傳說係咪只可以係Eshop買?
有冇英文選擇?

no; no
Nintendo Switch遊戲軟體『Ultra Street Fighter II: The Final Challengers』將於5月26日公開發售!
遊戲支援中文語言!

加左句有中文
Nintendo Switch遊戲軟體『Ultra Street Fighter II: The Final Challengers』將於5月26日公開發售!
遊戲支援中文語言!

加左句有中文

mon po
遊戲支援中文語言!

加左句有中文

mon po

CAPCOM Asia 提都無提過Switch/隻game
遊戲支援中文語言!

加左句有中文

old news
ARMS 2.2GB
ARMS 2.2GB

[img]https://pbs.twimg.com/media/DAf3Q4LUwAEzYOI.jpg[/=img]

左手反人類

終於知邊度唔妥
ribbon girl 正常手 (定係彈弓手縮返埋一舊)
[img]https://pbs.twimg.com/media/DAf3Q4LUwAEzYOI.jpg[/=img]

左手反人類

終於知邊度唔妥
ribbon girl 正常手 (定係彈弓手縮返埋一舊)

咁遲先有人發現 (其實係手肘凹左入去)
splatoon 2 switch 同捆包會唔有香港行貨?
定係得日本有?
遊戲支援中文語言!

加左句有中文

old news

等我幫alonebb平反
有中文=old news
加左句有中文=唔係old news
今日上紅磡整機,要換過部新,我問職員換新機咁我d game save點呀?
佢答我「無哂架喇」(其實我本身知道會無哂d save)
然後我就反問佢點解你地公司會咁弱智d save係跟主機而唔係可以save落sd card/game/cloud server
佢答我「公司認為部主機係唔會壞既,所以無諗到game save呢個問題

Nintendo
今日上紅磡整機,要換過部新,我問職員換新機咁我d game save點呀?
然後我就反問佢點解你地公司會咁弱智d save係跟主機而唔係可以save落sd card/game/cloud server
佢答我「公司認為部主機係唔會壞既,所以無諗到game save呢個問題

Nintendo

(但係老任舊機可以過save)

Nintendo

下,乜switch個save唔可以備份架?壞機會完全冇哂咁低能

Nintendo

下,乜switch個save唔可以備份架?壞機會完全冇哂咁低能

係呀

Nintendo

係呀

老任就係咁
永遠都對自己反人類充滿自信
依家全球怒屌要cloud save都唔會整
吹咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞