[Switch/3DS討論] ARMS 27-29號有試玩; Uniqlo x 任天堂 衫26號發售 (37)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我部機玩唔到ps4 game 請問正唔正常

攞去換啦

除左4GB 版同32GB版,.仲有個2TB HDD版,你買HDD版就可以裝PS4啲game入去switch玩
我部SWITCH挽極都係100%電, 係咪正常?

除左4GB 版同32GB版,.仲有個2TB HDD版,你買HDD版就可以裝PS4啲game入去switch玩

仲有4TB SSD版,可以玩埋電腦game
我部 Switch 個 moon 有好多蜘蛛網紋,係咪正常?
我部Switch個moon貼裂左,係咪正常?
我部 Switch個moon有好多花痕,係咪正常?
無知一問
買實體game 係咪無分 日版只有日文, 歐版只有英文?

如果我去日本買同香港買係咪一樣
講game
無知一問

講game

大部分係
無知一問

講game

隻魔法氣泡好似有分日版歐版
請問4K 版SWITCH幾時出?

AEON咪出左

AEON咪出左

萬幾比唔起,有無得租?

Ubisoft 好波

MARIO 個動作好叮噹Feel
部switch玩完一局Mario之後由100%電去到91%電
係咪正常?

正常玩一局會去9.587%電...啊唔係..係9.5863%先啱
所以應該係壞撚咗...比個建議你,換完快D放返出去冇咁蝕

$600

老任就係咁
永遠都對自己反人類充滿自信
依家全球怒屌要cloud save都唔會整
吹咩

d任豚fans咪又係咁

但我D save在SD卡到

原來有得揀?

咪傻啦點會喺 SD卡

點整?插左都無反應
部switch玩玩下瑪車話error code2162-0002
係咪要拎去整?
https://www.youtube.com/watch?v=Pj1gb2TJTRY
『ARMS』 紹介映像

呢隻減蝴蝶袖一流也
炸死左
部switch玩玩下瑪車話error code2162-0002
係咪要拎去整?

你應該自己睇左官方答案啦
炸死左

一係就比比鳥

但我D save在SD卡到

原來有得揀?

咪傻啦點會喺 SD卡

點整?插左都無反應

不知道,我一買機過時就直接插張卡入機

Ubisoft 好波

MARIO 個動作好叮噹Feel

空氣炮
Ultra Street Fighter II偷跑左了
Ultra Street Fighter II偷跑左了

WFC
反而個8BIT手制唔錯
如果有ANALOG 買黎玩孖車都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞