[Switch/3DS討論] ARMS 27-29號有試玩; Uniqlo x 任天堂 衫26號發售 (37)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
なお、通信プレイは最大4人に対応する。

廢話唔駛講咁多

我相信最多人關心有冇得引繼save

人地重個新體驗,可以引繼玩舊Save咁反智咩
[FF]唔知今次會唔會日,美,歐都連到呢?

終於全球一齊玩一個版?

廢話唔駛講咁多

WiiU MH3HD 果隻引繼?

廢話唔駛講咁多

你望下WiiU隻3G
有3ds都無乜野
但為左mhxx出3ds o個班

為數唔多啦

我三月路過d舖,不時見到人mhxx跟機出

三月出3DS機, 日月, Luigi Mansion 完全水尾

終於全球一齊玩一個版?

如果係我就開心跳起yeah啦… 但我諗冇乜機會
我今次要諗下入日版定歐版

終於全球一齊玩一個版?

如果有分就梗係日版啦

廢話唔駛講咁多

有冇引繼係好重要既情報,
冇引繼既話可以選擇唔玩住,等NS。
有引繼就可以繼續玩。
Q「体験版でますか?」
A「詳細は明日で」

Q「今期予定の未発表大型タイトルはこれではないですよね?」
A「はい、スイッチ版モンハンダブルクロスとは別です。」

無記錯的話capcom當年係3G&4一齊發佈?
無漢化吸引力又減啲wo
但係小鳩條垃圾整真係唔多想玩
睇黎要人生第一次玩mh
之前都想玩好耐,見以前fd個個拎啲p仔連機打。估唔到依加有機會玩到
WTF
狩技問題
用返new3DS個方法
R+A+B狩技1
L2狩技2
R2狩技3

Save 問題
xx個save本身喺SD卡,搬過去指定位置應該無問題
問題係玩mhx而無mhxx既玩家
無漢化吸引力又減啲wo

以前無漢化咪一樣打到傻

終於全球一齊玩一個版?

如果有分就梗係日版啦

正路入日版,但我鍾意買實體game,喺英國冇日版買,唯有eshop數碼版
(同埋我係日文白痴,睇慣咗英文版item/monster名 玩過3ds隻3G同4日文版,上網查日文都査咗好耐 )
無漢化吸引力又減啲wo

以前無漢化咪一樣打到傻

唔好中文化中文化睇wiki睇到你傻

終於全球一齊玩一個版?

如果有分就梗係日版啦

正路入日版,但我鍾意買實體game,喺英國冇日版買,唯有eshop數碼版

日森
無漢化吸引力又減啲wo

無漢化吸引力又減啲wo

玩中文果D算吧啦
到時唔好上黎問人呢個乜乜乜素材邊度拎
wiki得日文搵唔到

終於全球一齊玩一個版?

如果有分就梗係日版啦

日森

應該係時候試吓日森 ,希望我連亞洲唔太lag啦,話哂今次都叫做HD版
Capcom我屌你...唉

終於全球一齊玩一個版?

如果有分就梗係日版啦

日森

應該係時候試吓日森 ,希望我連亞洲唔太lag啦,話哂今次都叫做HD版

d 格仔再清d

終於全球一齊玩一個版?

如果有分就梗係日版啦

日森

其實都唔擔心得太多,最壞打算咪同d買日版嘅歐洲player連機,早買早享受
Capcom我屌你...唉

芒亨巴打
你買咗3DS版XX?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞