[Switch/3DS討論] ARMS 27-29號有試玩; Uniqlo x 任天堂 衫26號發售 (37)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
傳言:4chan洩露明天mhxx正式發表內容:新boss,貼圖高清化,高精度建模,對應HD震動,,60幀,多語言內置(繁體中文)
點解你地唔打usf2?
可以學fb 班戇鳩咁打一個無人打o既ranking
話自己排十名內
好撚威
傳言:4chan洩露明天mhxx正式發表內容:新boss,貼圖高清化,高精度建模,對應HD震動,,60幀,多語言內置(繁體中文)

如果有中文真係

希望可以用amiibo 過save 去NS la...
下個月出既我買arms定mh好
唔好咁快
Mario Kart , Monster Hunter,Mario Odyssey
好似唔知邊時見過
下個月出既我買arms定mh好
唔好咁快

WHY NOT BOTH
返炒舊game可恥

如果有中文真係

有繁中即買
不過睇怕冇400都買唔到

如果有中文真係

有繁中即買

有繁中都要諗諗到時係咪玩番日文啦
400左右好正常

如果有中文真係

有繁中即買

有繁中都要諗諗到時係咪玩番日文啦
400左右好正常

有咩事就用download 版
Mario Kart , Monster Hunter,Mario Odyssey
好似唔知邊時見過

Super Mario x Rabbids RPG
ARMS
Splatoon2
傳言:4chan內幕消息之2 ---------
歐美地區不會發售3ds版本mhxx,而是直接發售switch版本,並且與日版同步發售,同時推出switch版本限定機型
想問下試玩版ARMS 個特定時間只係佢講緊online play?
咁個幾日任何時間都可以offline play試玩?
想問下試玩版ARMS 個特定時間只係佢講緊online play?
咁個幾日任何時間都可以offline play試玩?

唔係
得果幾個時間有得你試玩
部switch已經假電 差左十次都無
咁撚孤寒放一粒鐘試玩
咁撚孤寒放一粒鐘試玩

狗都唔屌
歐美地區不會發售3ds版本mhxx,而是直接發售switch版本,並且與日版同步發售,同時推出switch版本限定機型

4chan 有幾多次係信得過?
好似有一次

4chan 有幾多次係信得過?
好似有一次

冇野做咩當聽下故仔囉
咁撚孤寒放一粒鐘試玩

狗都唔屌

仲要凌晨, 都痴9線
電量顯示bug 要點解決?

充滿用到無晒電

唔好熄機
咁撚孤寒放一粒鐘試玩

狗都唔屌

仲要凌晨, 都痴9線

人地個重點都唔係俾你玩
只係想知佢地自己個server有幾廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞