[Switch/3DS討論] ARMS 27-29號有試玩; Uniqlo x 任天堂 衫26號發售 (37)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Ultra Street Fighter II偷跑左了

WFC
反而個8BIT手制唔錯
如果有ANALOG 買黎玩孖車都唔錯

其實個8bitdo有冇老任授權

WFC
反而個8BIT手制唔錯

我都唔知
不過我想知佢用咩CHIPS 想淘寶近似既手制試下

WFC
反而個8BIT手制唔錯

我都唔知

香港公司, 主打藍芽手掣
但用哂老任設計
係今日先開始支援switch

買個黎等太鼓, 還掂pro個十字咁撚垃圾

WFC
反而個8BIT手制唔錯

我都唔知

但用哂老任設計

如果百幾蚊貨仔有得諗喎
我見有D有埋analog

WFC
反而個8BIT手制唔錯

我都唔知

但用哂老任設計

pro 個十字而家D貨仲有問題?

WFC
反而個8BIT手制唔錯

我都唔知

但用哂老任設計

pro 個十字而家D貨仲有問題?

天生有問題
佢唔肯改個設計就一定有誤判問題
街霸有行版
咁買左個8BIT 淨係打機都OK
無得CAP圖姐

Ubisoft 好波

MARIO 個動作好叮噹Feel

空氣炮

E3前就公佈
咁買左個8BIT 淨係打機都OK
無得CAP圖姐

同埋冇震
direct buy 有冇analog version買
[quote2017/05/oxp12ahx-998474.jpg[/img]

Ubisoft 好波

MARIO 個動作好叮噹Feel

空氣炮

E3前就公佈[/quote]
流出咋
https://www.ptt.cc/bbs/NSwitch/M.1495542580.A.862.html

Pro掣另一種改法
墊高少少個十字底板中心就搞掂

死,好想買,,,今日賣知幾錢?

死,好想買,,,今日賣幾錢?

原來有得揀?

咪傻啦點會喺 SD卡

點整?插左都無反應

不知道,我一買機過時就直接插張卡入機

你隻game 唔係實體版?
direct buy 有冇analog version買

岩岩上price 睇,有analog 啲款要299

pro 制有無得插3.5mm 真係買唔落手
https://www.ptt.cc/bbs/NSwitch/M.1495542580.A.862.html

Pro掣另一種改法
墊高少少個十字底板中心就搞掂

其實有諗過,但無做到,晏小小試下先

我都想買 pro 制
但有D人話十字有事,有D人話冇,好似玩抽獎睇彩數咁
呢度有冇人PRO 十字制冇事?

最平搵到299

我都想買 pro 制
但有D人話十字有事,有D人話冇,好似玩抽獎睇彩數咁
呢度有冇人PRO 十字制冇事?

唔係有D人冇事

係佢未試到有事
當你快速輸入指令既時候就會試到

之前個台仔話老任換俾佢個掣整番好
但佢段片其實都試到有一次係誤判
on9先會買隻SF2

最平搵到299

真係太貴,唔買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞