[Switch/3DS討論] ARMS 27-29號有試玩; Uniqlo x 任天堂 衫26號發售 (37)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

手上有8Bitdo藍芽手掣的你要留意,官方剛剛釋出更新,正式支援Nintendo Switch主機,以後大家打機又有多個選擇。不過,心水清的你,一定留意到更新時間跟《Ultra Street Fighter II: The Final Challengers》推出日期相當接近!外國網站立即更新測試,除了明顯沒有體感和NFC功能,8Bitdo藍芽手掣的十字鍵操作勝過原裝,玩起《Ultra Street Fighter II》重拾當年超任玩《Street Fighter II》的感覺!
我想問下
我今日新買部機 開左個歐洲既eshop ac
但發現eshop上面買game好似要買番歐洲個邊既code?
咁到時如果我想eshop買game會唔會好唔方便?定其實冇分別

開埋日ac
手上有8Bitdo藍芽手掣的你要留意,官方剛剛釋出更新,正式支援Nintendo Switch主機,以後大家打機又有多個選擇。不過,心水清的你,一定留意到更新時間跟《Ultra Street Fighter II: The Final Challengers》推出日期相當接近!外國網站立即更新測試,除了明顯沒有體感和NFC功能,8Bitdo藍芽手掣的十字鍵操作勝過原裝,玩起《Ultra Street Fighter II》重拾當年超任玩《Street Fighter II》的感覺!

?!
部switch玩完一局Mario之後由100%電去到91%電
係咪正常?
部switch玩完一局Mario之後由100%電去到91%電
係咪正常?

唔正常, 去港任換
Switch 版Overcooked 未出
steam 版做緊半價
想請問splatoon bundle係咪冇消息話會出行版?
Thanks
係咪正常?

正常玩一局會去9.587%電...啊唔係..係9.5863%先啱
所以應該係壞撚咗...比個建議你,換完快D放返出去冇咁蝕

耀西好型

fps?

fps?

我諗起PvsZ 希望我錯啦

fps?

我都覺得似p vs Z

不過係都幾好玩

fps?

我都覺得似p vs Z

不過係都幾好玩

fps?

SRPG

幾時出4?
隻arms好似幾高汁
想問大家部機玩到幾耐
我玩一個鐘無一半電係咪正常

唔正常, 上去港任換
我部機玩唔到ps4 game 請問正唔正常
我部機玩唔到ps4 game 請問正唔正常

唔正常, 上去港任換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞