[Switch/3DS討論] ARMS 27-29號有試玩; Uniqlo x 任天堂 衫26號發售 (37)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
發覺3人 MODE 話就話1VS1VS1,但其實實際上係2VS1MODE。永遠有一個人開頭被兩個人圍揪

痴線一個joncon都玩到

Rush係咩黎

大技

痴線一個joncon都玩到

Rush係咩黎

大技

係喎
一黎用joy con玩冇睇
發覺3人 MODE 話就話1VS1VS1,但其實實際上係2VS1MODE。永遠有一個人開頭被兩個人圍揪

同意,最唔想玩就係E個mode
但有場我唔知係咪bug左定真係有
係1v1v1v1 4人互打mode
E個反而幾好玩

同意,最唔想玩就係E個mode
但有場我唔知係咪bug左定真係有
係1v1v1v1 4人互打mode
E個反而幾好玩

係有
綠色果隻初初d arms 麻麻地好用

綠色果隻玩左幾場都係唔識用
有場仲要去左打排球
無隻arm有用
麵麵好撚好用
ribbon girl第三隻arms幾好用
麵麵好撚好用

蓄力龍炮
輕武器好唔著數 俾重拳打down

我用重拳俾輕武當沙包咁打喎

輕武器考走位同反擊,你要識等人出完重拳之後先出拳
見過同房有人用libbon girl打羸個好勁既肥仔玩家
頭先D對手唔多走位
好少用DASH
ARMS 體感操作一定冇手制操作咁靈活,
佢唔俾D 甜頭用體感操作既人 (例如攻擊力大D),
遲D 大家都係會用返手制操作吧?
麵麵好撚好用

蓄力龍炮

忍者招擋可以位移好正
Japan Trends
ARMS
122K Tweets

DNAマン
1,335 Tweets
Worldwide Trends

ARMS
122K Tweets

BOB
好就好在唔似WII SPORT咁會玩到9揮拳搞到肌肉痛
任豬真係
俾埋機會你地fing走bye bye 肉都唔識好好利用
玩左半個鐘體感攰到仆街,插番落機用制玩舒服哂。
玩體感好難玩排球。

但用手制玩又好似失去原意

我都係咁諗
不過用體感,一緊張埋身肉摶就亂哂龍
https://www.youtube.com/watch?v=VokZUVLfDbE

搖撚準備

好多強國人
2V2 同 1V1V1 同朋友玩咪好
網上就
https://www.youtube.com/watch?v=VokZUVLfDbE

搖撚準備

好多強國人

一早熄撚左chatroom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞