[Switch/3DS討論] ARMS 27-29號有試玩; Uniqlo x 任天堂 衫26號發售 (37)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
d 熱買款得返xs &s
仲諗梗買唔買
想問下如果想駁落電腦玩,係唔係一定要有HDMI線??

唔落hdmi 咁你想用咩駁?
想問漆彈有冇得一機雙打 睇左好多片都冇講到

No

thanks

冇咩
之前唔係話有新mode可以雙打合作?
仲諗梗買唔買

唔落hdmi 咁你想用咩駁?

VGA
仲諗梗買唔買

你電腦moon 係咪冇input hdmi 呀
我hdmi 留左比ps4 插
就買左條hdmi 轉dvi 嘅線黎駁switch 一樣得
請容許我問個白痴問題,開左account 但唔記得係開乜區,係咪係system region 個度睇返就係?
咁係咪可以隨時一個account 轉地區?
去左Eshop 想下載試玩版,睇唔明日文
請容許我問個白痴問題,開左account 但唔記得係開乜區,係咪係system region 個度睇返就係?
咁係咪可以隨時一個account 轉地區?
去左Eshop 想下載試玩版,睇唔明日文

上老任個網login有得轉
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/26/223245_7177458fd7af23b4a9f14bc454e59a1a.jpg[img
冇冇人有買?

我覺得你唔係長玩其實唔洗買...長玩買個手掣仲好

謝巴打 買個pro制先

岩岩上網睇到hori呢隻pro制, 2百幾又好似幾抵, 仲可以十字制轉方向鍵

無NFC 無gyro 無accelerator 無hd rumble

無呢D功能都算,有線係咩事

岩岩上網睇到hori呢隻pro制, 2百幾又好似幾抵, 仲可以十字制轉方向鍵

無NFC 無gyro 無accelerator 無hd rumble

無呢D功能都算,有線係咩事

有線點玩

A9有人揾返以前d廣告對比
(其實點解3ds版廣告放完前30s高清要放埋自己實機畫面做對比趕客...)
決定聽日出機 hoho
有冇人部機既電量出問題
充極都係94%之後熄機再開跌左落67%
一公報出mh就多左好多出機友
一公佈出mh就多左好多出機友
巴打們點睇

巴打們點睇

帶多舊野出街?
巴打們點睇

帶多舊野出街?

屋企玩
巴打們點睇

帶多舊野出街?

屋企玩

或者出街時睇得舒服d
平時table mode唔係玩得好爽
巴打們點睇

帶多舊野出街?

屋企玩

屋企玩用開個電腦Mon
方便好多
巴打們點睇

帶多舊野出街?

屋企玩

或者出街時睇得舒服d
平時table mode唔係玩得好爽

淘寶野放上日森又賣貴D
有冇人部機既電量出問題

$800回收
有冇人部機既電量出問題

$800回收

其實你唔想人秒經問電量bug,不如加返條Q&A去template啦,下下800回收做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞