[Switch/3DS討論] ARMS 27-29號有試玩; Uniqlo x 任天堂 衫26號發售 (37)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
隻街霸好受歡迎喎

又再證明連登反潮流

黎黎去去咪又係得幾個id話街霸2受歡迎

呢d叫連燈效應

琴日偷跑都仲見到有USF2 PO
咁受歡迎既驚而家沉左去邊

受歡迎一日都唔得
再者連登不是世界

一隻(聲稱)咁受歡迎既驚竟然高登連登都冇人開PO討論
定係去左FACEBOOK講
要勁到好似zelda post咁久唔久浮上水先叫受歡迎嘅
咁好啦街霸冇人理啦好未
畀你贏 我錯
咁好啦街霸冇人理啦好未
畀你贏 我錯

又話受歡迎
但網上鬼影都冇隻

即係點, 自閉PLAY?
咁好啦街霸冇人理啦好未
畀你贏 我錯

又話受歡迎
但網上鬼影都冇隻

即係點, 自閉PLAY?

mk po有時都沉撚咗啦
完咗喇都話你啱咯 唔好咁小氣啦你的
呢度d人係要定時安撫
隻街霸好受歡迎喎

又再證明連登反潮流

黎黎去去咪又係得幾個id話街霸2受歡迎

呢d叫連燈效應

琴日偷跑都仲見到有USF2 PO
咁受歡迎既驚而家沉左去邊

受歡迎一日都唔得
再者連登不是世界

一隻(聲稱)咁受歡迎既驚竟然高登連登都冇人開PO討論
定係去左FACEBOOK講

原來facebook唔計嘅
我錯
你睇你幾激動, 一個PO講得哂既野要分開三次
今獲真係唔知邊個要人安撫

話時話你係facebook搵下有邊班人係度討論隻街霸2俾我睇下
都係唔好騎劫呢度
有人嬲嬲豬
我冇嬲喎

係有人嬲到要分開四次出po
分開出po就係嬲
嘩我真係好撚慶
分開出po就係嬲
嘩我真係好撚慶

搵到facebook有人傾街霸2未姐
分開出po就係嬲
嘩我真係好撚慶

你冇add嗰個濕鳩group?
今日出伊蘇8 希望可以玩到出splatoon2啦
分開出po就係嬲
嘩我真係好撚慶

搵到未姐
分開出po就係嬲
嘩我真係好撚慶

搵到未姐

屌cap圖好煩呀

分開出po就係嬲
嘩我真係好撚慶

搵到未姐

屌cap圖好煩呀

已入手已入手已入手已入手
真心隻街霸真係冇誠意之作
唔好質疑我對街霸有幾死忠
咁都要嘈 唔係掛
真心隻街霸真係冇誠意之作
唔好質疑我對街霸有幾死忠

我入左個街霸5谷, 有幾條友入左手都已經話後悔
咁都要嘈 唔係掛

明明想搵人討論下隻街霸二姐
見果兩位講到咁受歡迎, 但又冇人討論下隻game
淨係得已入手已入手已入手已入手

受歡迎但又冇人約戰又冇人討論打法
咁仲係咪受歡迎?
咁都要嘈 唔係掛

咁仲係咪受歡迎?

公道D講,隻GAME其實都應該幾多人買
琴日去黃金睇已經見幾間都有人買梗
同埋老實講呢隻GAME買左都無咩討論價值啦
都係舊GAME
D人買黎都係自HIGH自閉玩者
我見有D鋪都要買到補貨
拿有圖架
咁都要嘈 唔係掛

咁仲係咪受歡迎?

公道D講,隻GAME其實都應該幾多人買
琴日去黃金睇已經見幾間都有人買梗
同埋老實講呢隻GAME買左都無咩討論價值啦
都係舊GAME
D人買黎都係自HIGH自閉玩者
我見有D鋪都要買到補貨
拿有圖架
[img]http://i.imgur.com/nB6bG1o.png[img]

呢間野成日都話冇貨要補
但同區既喜利仲有成堆係度

孖車果陣又係咁, 一有貨唔夠一兩個鐘又話冇貨要等補貨
不如話佢拎貨拎得少
岩岩問左間
又係話淨返少量,唔知係咪啦

算啦,到時睇銷量咪知係咪受歡迎囉
其實我都好想買 不過死300真係
其實我都好想買 不過成300真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞