同洋腸拍過拖,決定唔會有下次

466 回覆
68 Like 360 Dislike
洋腸都唔鍾意既女 第一次見
價值觀問題,你係咩人咪識返d咩人囉
處男配處女
萬能插配公廁

明唔明

你都識講係價值觀問題
咁你呢位處男又憑乜企係道德高地話人公廁臭雞?

我無話過佢公廁臭雞,我只係話佢隨便唔潔身自愛姐

其實扑嘢又有咩咁唔潔身自愛...
又唔係濫交? 咁同港男扑嘢算唔算潔身自愛
我唔係鼓吹婚前性行為,但唔係好明唔潔身自愛果個位

咁樓主同個鬼佬識左唔係好耐就扑野算唔算隨便

打個比喻,性對女仔黎講係一種有限度既資源,用得多就會殘,阿樓主岩岩第一次拍拖已經咁...,咁樣會唔會易明d...

講少句啦 露晒底
利申 覺得你同你女友好神聖,頭頂個光環好閃
價值觀問題,你係咩人咪識返d咩人囉
處男配處女
萬能插配公廁

明唔明

你都識講係價值觀問題
咁你呢位處男又憑乜企係道德高地話人公廁臭雞?

我無話過佢公廁臭雞,我只係話佢隨便唔潔身自愛姐

其實扑嘢又有咩咁唔潔身自愛...
又唔係濫交? 咁同港男扑嘢算唔算潔身自愛
我唔係鼓吹婚前性行為,但唔係好明唔潔身自愛果個位

咁樓主同個鬼佬識左唔係好耐就扑野算唔算隨便

打個比喻,性對女仔黎講係一種有限度既資源,用得多就會殘,阿樓主岩岩第一次拍拖已經咁...,咁樣會唔會易明d...

無乜追POST,樓主同個鬼佬一齊咗幾耐?

我估最多一年貨仔

你邊位? 話人唔識潔身自愛?我反問你 如果我認為佢ok 點解我唔可以將第一次比佢?
潔身自愛 呢啲嘢個個人諗法唔同 人哋嗰啲女覺得婚前唔好扑嘢唔等我要咁諗 比返數據你 香港人平均17歲破處你破咗處未
樓主訓完架喇
識d 鬼仔根本當亞洲人係雞
溝你純粹係想有免費西屌
勸樓主唔好同人講你同鬼佬拍過拖
因為你只係臭雞咋

如果你真係覺得個個都係咁嘅 只可以講你好天真 你諗呢個世界幾大先

又亂扣帽子 乜乜父權
嘔心

呢啲唔叫扣帽子

2隻手指會痛
咁你點塞得落條腸

我都唔明
想認識絲打
留學生jj

依家occupied啦 對方係香港人
我性格比較男仔頭 識男仔都通常會fdzone人 所以..
我覺得同鬼佬拍拖最大嘅問題係
佢哋道德觀念好差 好易出軌
基本上佢哋拍拖嘅態度係騎牛搵馬
同埋佢哋好多都要女方出錢
特別係菲律賓男人 垃圾

「好易出軌」咁都有得講
個個唔同喎呢啲嘢..我話港男好易出軌都得啦
都市傳說話啲鬼佬真係好污糟
可以幾日唔洗頭 成日著同一件衫 出完街就咁連鞋爬上床瞓
我冇鬼佬朋友所以唔知

不過鬼佬jj真係好軟㗎?睇gv又唔覺喎

係呀 唔除鞋入屋嘅 carpet勁污糟
尤其英國成日落雨 佢哋又唔擔遮,件褸up晒都唔曬吓先再著
樓主訓完架喇

返工呀嘛 等陣再繼續回
樓主訓完架喇

返工呀嘛 等陣再繼續回

仲以為你會有排添
想認識絲打
留學生jj

我都係想識喎
利伸: 另一半係外籍華人 想知多D其他人係咪都一樣咁
絲打 絲打
我想問呢個真唔真
https://youtu.be/DyDuLy2A8dc

幾認同,依家啲鬼佬係好鍾意請人食飯(我識得嗰啲都係三十歲咁上下)
佢哋真係好鍾意跳級嚟
請你食飯係give and take呢點諗返其實我幾認同 不過佢可能見我未拍過拖所以覺得對我要好啲呱

gentleman過港男係一定嘅,話晒呢個係佢哋文化嚟 你喺香港行商場都唔會有人同你拉門 但外國就算三唔識七都會幫你拉門
呢個post可以睇得出香港男仔係鬼佬面前毫無自信,只識單單打打女方
() ----->(👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻)
鬼佬溝得嘅亞洲女人靚極有限

隨便你點諗 不過換句話講 佢哋睇性格多過睇樣 可以話係冇咁睇表面

隨便你點諗 不過換句話講 佢哋睇性格多過睇樣 可以話係冇咁睇表面

鬼佬好似可以接受到好肥
想認識絲打
留學生jj

我都係想識喎

我諗法同一般女仔唔同所以冇女仔fd 識耐咗你應該會嫌我煩
想認識絲打
留學生jj

我都係想識喎

咁都係當識個fd傾下計姐
可以既話不如telegram傾啦

鬼佬好似可以接受到好肥

係呀 周街都肥婆(亞洲人認為嘅肥婆) 佢哋總有男朋友架係咪
人哋冇亞洲人咁病態地注重身型咁囉
想認識絲打
留學生jj

我都係想識喎

做咩姐你
想認識絲打
留學生jj

我都係想識喎

都可以嘅..不過呢個post唔多處男唔想post tg出嚟
想認識絲打
留學生jj

我都係想識喎

都可以嘅..不過呢個post唔多處男唔想post tg出嚟

我俾我個你加我啦
tracy chu
臭gay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞