同洋腸拍過拖,決定唔會有下次

466 回覆
68 Like 360 Dislike
臘腸緊係硬過洋腸啦
如果我知個女仔俾洋腸屌過,應該唔會同佢拍拖

唔好啦

揾番洋腸啦你

寬撚過西隧反撚曬皮巢過牛肺你真係屌埋我個份啦
只係比洋腸屌過 點知亞洲人比較硬同短?
如果個topic係同鬼妹拍過拖 正負評個數會唔會調返轉
你一隻手圈埋圓周幾多?一隻手圈唔圈得哂?
四指合埋有幾闊?佢條j大約幾多隻手先套得哂?

嘩都隔咗咁耐唔多記得啦喎
幾粗..我唔知點為之圈到 冇可能粗到hj嗰陣手指掂唔到個喎 我度唔到圓周比你 真係唔多記得..我未見過亞洲JJ所以冇得比較 但佢話佢ex有話過佢粗
我目測長過15cm 因為我手板15cm長 佢長過我手板
不如講下點污糟法?

成日唔沖涼靠香水係最基本

出汗都唔沖?

有時冬天成日係屋企HEA,都可能兩日沖一次

英文天氣冇幾可出汗
不過佢已經算乾淨
你如果住過hall就知鬼仔鬼妹食完成日唔洗碗 sink盤啲碟堆到成座山咁高 搞到全層都比人罰錢 成日有呢啲事

屌,堆撚到個sink盤頂唔住冧咗見過未

Btw, 英文唔好就英文唔好啦,嗌交都係得果堆姐
如果個topic係同鬼妹拍過拖 正負評個數會唔會調返轉

我都想問呢個問題
只係比洋腸屌過 點知亞洲人比較硬同短?

綜合各朋友經驗+AV+數據
自己係去到外國突然比鬼佬溝先第一次拍拖,但決定下次都係搵返香港人

我唔會崇洋或者崇某個國家嘅人
我飛佢當然係有個人理由,但終歸嚟講鬼佬通常有下面幾個問題,如果你覺得冇問題咁你先好考慮吓

一污槽 以中國人標準嚟講佢哋係污糟啲
二語言隔閡 唔係我英文唔得,係你同佢嗌交唔可以用廣東話同佢互屌 呢個係最大理由
三文化唔同呢樣唔洗講 好快你會同佢有交嗌 咩飲酒飲到癲(鬼叫英國佬)呢啲就算啦 最明顯分別係唔識理財
四JJ太軟 鬼佬好似係軟過亞洲人,雖然比亞洲人長同粗但唔舒服 而且佢長到頂到我子宫頸痛到死
我未試過比亞洲人搞過嘢所以冇得比較,但睇AV同經驗文似乎係一致認同呢點

戴定頭盔先,純個人睇法,不代表全部全部鬼佬都係咁

我反而想知道你幾高?

我之前個160cm嘅女朋友都可以插到子宫頸。

我而家果個180cm嘅女朋友就要坐蓮先頂到。
不如講下點污糟法?

出汗都唔沖?

英文天氣冇幾可出汗
不過佢已經算乾淨
你如果住過hall就知鬼仔鬼妹食完成日唔洗碗 sink盤啲碟堆到成座山咁高 搞到全層都比人罰錢 成日有呢啲事

屌,堆撚到個sink盤頂唔住冧咗見過未

Btw, 英文唔好就英文唔好啦,嗌交都係得果堆姐

我笑咗
唔係啦 你嬲到氣頂嗰陣真係好想用廣東話鬧爆佢 用英文嫌唔夠喉
仲有嗰個都只係例子 主要係會有一種你同佢唔係處於對等立場嘅感覺,唔知你明唔明
自己係去到外國突然比鬼佬溝先第一次拍拖,但決定下次都係搵返香港人

我飛佢當然係有個人理由,但終歸嚟講鬼佬通常有下面幾個問題,如果你覺得冇問題咁你先好考慮吓

二語言隔閡 唔係我英文唔得,係你同佢嗌交唔可以用廣東話同佢互屌 呢個係最大理由
三文化唔同呢樣唔洗講 好快你會同佢有交嗌 咩飲酒飲到癲(鬼叫英國佬)呢啲就算啦 最明顯分別係唔識理財
四JJ太軟 鬼佬好似係軟過亞洲人,雖然比亞洲人長同粗但唔舒服 而且佢長到頂到我子宫頸痛到死
我未試過比亞洲人搞過嘢所以冇得比較,但睇AV同經驗文似乎係一致認同呢點

我反而想知道你幾高?

我都係160 騎佢嗰陣 痛到即刻乾晒
樓主睇你本身都係淫底wo
樓主睇你本身都係淫底wo

我認我係 但你睇得穿我你都係高手
Midland 讀year1?
你預咗散?

no 你認錯人?
不如講下點污糟法?

出汗都唔沖?

英文天氣冇幾可出汗
不過佢已經算乾淨

呢個情況我未試過,係澳洲住hall通常啲鬼都會即刻洗,不過朝早趕嘅話佢地會拎上嚟放埋一邊浸住先,夜晚返到嚟就洗返

咁你算遇著好人

我反而想知道你幾高?

我都係160 騎佢嗰陣 痛到即刻乾晒

你唔夠濕。當然可以係佢前戲唔得,或者你係新手,唔夠放鬆。
多啲練習就唔會乾。
]你唔夠濕。當然可以係佢前戲唔得,或者你係新手,唔夠放鬆。
多啲練習就唔會乾。

係佢係頂到我子宮頸先痛,其他體位冇事 不過我的確係因為佢大碌所以緊張
絲打個名已經證明佢係高汁
絲打個名已經證明佢係高汁

多謝 我真係好鍾意Cyberpunk
Neuromancer仲有Blade Runner吸引咗我,跟住Akira仲有90年代嗰時日本遊戲(尤其AC3 Electrosphere)啲設定令我完全迷上Cyberpunk
樓主可唔可以再share多啲鬼佬有咩唔好?
有冇得介紹英國妹黎識下

英國妹好煩 算啦
有冇得介紹英國妹黎識下

英國妹好煩 算啦

英國妹係咪好鍾意去party去玩果啲咁架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞