同洋腸拍過拖,決定唔會有下次

466 回覆
68 Like 360 Dislike
鬧交唔用得廣東話
但想像中真係會好無癮
一開波就食洋腸先
點樣返轉頭?
鬼佬都算, 如果前手係D黑腸真係
希望樓主搵到香港人埋單, 記得話比佢知你食過洋腸
樓主可唔可以再share多啲鬼佬有咩唔好?

其實呢四點係綜合出嚟嘅 應該大部分鬼佬都有嘅共通點
要講體型嘅話,通常會肥啲或壯啲囉
食嘢佢哋要重口味,唔多夾
仲有體毛多嘅人會成身毛,多過中國人,算唔算但我個人冇咩所謂

其他嘅話就係case by case 我呢個洋腸比較passionate成日誤會人之後無啦啦嬲人 又唔聽人解釋 性格比較小學雞、鍾意質人飲酒、唔鍾意人侵犯佢空間,但又check我手機、啲錢每個禮拜一出糧就洗晒 唔代表個個係咁
有冇得介紹英國妹黎識下

英國妹好煩 算啦

英國妹係咪好鍾意去party去玩果啲咁架?

係,佢哋普遍好癲,你見過一次佢哋飲到瞓街應該就唔會再考慮 我覺得香港男人除非好主動好外向癲過佢哋,如果唔係駕馭唔到

其他嘅話就係case by case 我呢個洋腸比較passionate成日誤會人之後無啦啦嬲人 又唔聽人解釋 性格比較小學雞、鍾意質人飲酒、唔鍾意人侵犯佢空間,但又check我手機、啲錢每個禮拜一出糧就洗晒 唔代表個個係咁

呢啲都係我聽到果啲嚟
仲好似話鬼佬啲皮膚好差,一啲都唔滑

呢啲都係我聽到果啲嚟

我冇諗過呢點
但正常係嘅 佢哋白皮膚但又鍾意曬太陽 好快就老化
有冇得介紹英國妹黎識下

英國妹好煩 算啦

英國妹係咪好鍾意去party去玩果啲咁架?

係,佢哋普遍好癲,你見過一次佢哋飲到瞓街應該就唔會再考慮 我覺得香港男人除非好主動好外向癲過佢哋,如果唔係駕馭唔到

呢啲真係隨時
一開波就食洋腸先
點樣返轉頭?

你痛到死又唔舒服咪會返轉頭囉

呢啲都係我聽到果啲嚟

我冇諗過呢點

呢個都聽過
聽過過幾年似大咗十幾年咁,又老又殘
一開波就食洋腸先
點樣返轉頭?

你痛到死又唔舒服咪會返轉頭囉

你咁都有十幾次算勁啦
真係瞓 已經就朝早 等我起身再回
你個閪宜家夠唔夠放個拳頭入去?

回埋再瞓 一隻手指勉強入到 兩隻手指就痛
滿意未
[quote]
呢啲都係我聽到果啲嚟

我冇諗過呢點

呢個都聽過
聽過過幾年似大咗十幾年咁,又老又殘

亞洲人的確係老得慢好多 鬼佬30歲已經老到40咁 亞洲人30同20可以冇乜分別

回埋再瞓 一隻手指勉強入到 兩隻手指就痛
滿意未

屌,樓主可能岩牙簽仔

如果我知個女仔俾洋腸屌過,應該唔會同佢拍拖

唔好啦

一樣
知道個女仔同鬼搞過肯定即飛
唔識潔身自愛
如果我知個女仔俾洋腸屌過,應該唔會同佢拍拖

唔好啦

一樣
知道個女仔同鬼搞過肯定即飛
唔識潔身自愛

點解佢比D鬼點樣玩過,
sor㩒錯負皮
樓主幾大方 adore
真係瞓 已經就朝早 等我起身再回

點解樓主唔理我

咪答咗你囉 喺上面咋嘛真係瞓啦頭先回msg
鬧交唔用得廣東話
但想像中真係會好無癮

Innovation is the key
英文都可以鬧得好過癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞