同洋腸拍過拖,決定唔會有下次

466 回覆
68 Like 360 Dislike
鬼佬係咪餐餐食肉,唔食菜,鬼佬係咪唔多飲水,鬼佬早午晚三餐食乜?

佢哋食伴菜咁囉,但比起亞洲人應該係少食菜,尤其美國人

正正式式嘅早餐咪english breakfast囉,乜都煎完上碟 但返工邊有咁得閒,可能食啲包就出門口
佢哋多數一路做嘢一做食snacks,跟住下晝佢哋唔食嘢又或者淨係食包薯片或者三文治做lunch
夜晚咪正式一餐囉,鬼佬嘅dinner你應該知係點

多唔多飲水睇個人
鬼佬係咪餐餐食肉,唔食菜,鬼佬係咪唔多飲水,鬼佬早午晚三餐食乜?

佢哋食伴菜咁囉,但比起亞洲人應該係少食菜,尤其美國人

正正式式嘅早餐咪english breakfast囉,乜都煎完上碟 但返工邊有咁得閒,可能食啲包就出門口
佢哋多數一路做嘢一做食snacks,跟住下晝佢哋唔食嘢又或者淨係食包薯片或者三文治做lunch
夜晚咪正式一餐囉,鬼佬嘅dinner你應該知係點

多唔多飲水睇個人

鬼佬飲唔飲湯水,咪好熱氣囉,鬼佬係咪成日便秘,有冇生暗瘡同口臭?
一齊左幾耐?
自己係去到外國突然比鬼佬溝先第一次拍拖,但決定下次都係搵返香港人

我唔會崇洋或者崇某個國家嘅人
我飛佢當然係有個人理由,但終歸嚟講鬼佬通常有下面幾個問題,如果你覺得冇問題咁你先好考慮吓

一污槽 以中國人標準嚟講佢哋係污糟啲
二語言隔閡 唔係我英文唔得,係你同佢嗌交唔可以用廣東話同佢互屌 呢個係最大理由
三文化唔同呢樣唔洗講 好快你會同佢有交嗌 咩飲酒飲到癲(鬼叫英國佬)呢啲就算啦 最明顯分別係唔識理財
四JJ太軟 鬼佬好似係軟過亞洲人,雖然比亞洲人長同粗但唔舒服 而且佢長到頂到我子宫頸痛到死
我未試過比亞洲人搞過嘢所以冇得比較,但睇AV同經驗文似乎係一致認同呢點

戴定頭盔先,純個人睇法,不代表全部全部鬼佬都係咁

你確定人地真係當同你拍拖?g
絲打 好佩服你仲覆緊呢個POST

第一頁成堆毒撚留言臭雞
樓主係咪抄人地個post?
如果條女個處比洋腸破左 永世不考慮
hi
絲打 好佩服你仲覆緊呢個POST

第一頁成堆毒撚留言臭雞

我覺得幾正呀 釣晒班處男出嚟
本來唔想講咁多 見到佢哋受刺激個樣好好玩 唔覺意就回咗咁多啦

不過其他嘢我唔回啦, 答咩都又係比人屌
大部分英國男人都好傲慢,同埋唔理人感受
樓主係咪抄人地個post?

唔係 你望吓出post日期

大部分英國男人都好傲慢,同埋唔理人感受

睇人啦 我冇呢個感覺
英國妹好多都肥底大隻,醉哂果d 好多都係fatty
Lm
二十幾歲既女仔,竟然只同過外國人而未同過自己種族既人搞野,多數係有啲精神問題
識個鐘意K-pop既委內瑞拉女仔,二十幾歲人只係同過亞洲人搞野,從未同過委內瑞拉男仔搞
佢又係癲癲地,睇唔起自己種族(即係Latino),非常崇韓幻想自己係韓國妹
其實樓主有鬼佬追,多數唔會內向同樣衰得去邊,點可能二十幾歲都未拍拖,而家香港咁多狗公,比少少暗示大把男人追你
其實根本就掩飾緊以前崇洋既事實,而家話無下次,只係賴過野知味道同半曬命者
處女第一次結婚扑野,都唔潔身自愛啦
只有冇扑過野,先有資格尻吠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞