同洋腸拍過拖,決定唔會有下次

466 回覆
68 Like 360 Dislike
想揾毒撚埋單咪大聲講出黎囉 又係到借刀 正一臭雞

我洗搵你哋班自認毒嘅毒撚埋單咩 自己對號入座

屌 笑到痴線

咁請你呢一世都唔好揾港男埋單 每次到拍拖前記得同對方講你比洋腸屌過 以免你害左其他人
自己係去到外國突然比鬼佬溝先第一次拍拖,但決定下次都係搵返香港人

我唔會崇洋或者崇某個國家嘅人
我飛佢當然係有個人理由,但終歸嚟講鬼佬通常有下面幾個問題,如果你覺得冇問題咁你先好考慮吓

一污槽 以中國人標準嚟講佢哋係污糟啲
二語言隔閡 唔係我英文唔得,係你同佢嗌交唔可以用廣東話同佢互屌 呢個係最大理由
三文化唔同呢樣唔洗講 好快你會同佢有交嗌 咩飲酒飲到癲(鬼叫英國佬)呢啲就算啦 最明顯分別係唔識理財
四JJ太軟 鬼佬好似係軟過亞洲人,雖然比亞洲人長同粗但唔舒服 而且佢長到頂到我子宫頸痛到死
我未試過比亞洲人搞過嘢所以冇得比較,但睇AV同經驗文似乎係一致認同呢點

戴定頭盔先,純個人睇法,不代表全部全部鬼佬都係咁

一句講哂,死臭雞

咁請你呢一世都唔好揾港男埋單 每次到拍拖前記得同對方講你比洋腸屌過 以免你害左其他人

我埋單呀
粗重功夫等我黎

其實樓主都講左 洋腥有咩唔好 鐘意芝士腸
起碼咩都肯講 唔做作

幾多港女覺得自己食過洋腸 睇唔起港男覺得自己高人一等 垃撚圾
仲有一大堆ptgf 你條女分分鐘係雞 你仲懵盛盛

預左比你地話狗公
rubbish
食完腸又扮高貴,死開啦臭閪,無人想要你件仆街
第一次聽女仔唔要鬼佬愛港男

其實出過外國嘅女仔應該都會明白呢點,不過佢哋冇明講啫 同喺外國做緊嘢嘅女仔傾佢哋同我諗法一樣

幾時會簡中我 無學識 無樣 無錢 柒毒矮 條鳩短夠硬
岩唔岩心水

你好似好鍾意女仔講嘢直
咁其實你都一樣嘅啫,你講嘢直啲啲女仔咪會埋身囉

覺得啲女人好撚煩 要估佢諗乜 有咩咪直接講
到散果陣先講有閪用咩 連改既機會都無

我講野都好直接 所以咪話你好正

我都鍾意爽直 最憎女人扮嘢
臭閪
樓主睇你本身都係淫底wo

我認我係 但你睇得穿我你都係高手

不如試下我個條 好撚硬

好呀不過你要嚟英國先得喎

不如試下我個條 好撚硬

你唔會反香港咩?

我幾年冇返過啦

不如試下我個條 好撚硬

你唔會反香港咩?

我幾年冇返過啦

樓主幾大 ?
不如tg傾下

可以 你留低tg
...但如果約炮就算啦
毒撚可唔可以唔好自卑就屌人同洋腸拍拖
睇下個標題都知唔係笑你地啦咁都要自卑
同埋唔好次次講到自己有得揀女屌咁好唔好
開口埋口埋單 醒下啦

btw見到中國人三個字就好un眼
毒撚可唔可以唔好自卑就屌人同洋腸拍拖
睇下個標題都知唔係笑你地啦咁都要自卑
同埋唔好次次講到自己有得揀女屌咁好唔好
開口埋口埋單 醒下啦

btw見到中國人三個字就好un眼

我指(ethnic) chinese..中國人唔啱咪華人囉
瞓啦..如果聽日起身再check post如果仲有人嘅話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞