同洋腸拍過拖,決定唔會有下次

466 回覆
68 Like 360 Dislike
我已經block晒話樓主係臭雞既柒頭皮
姐係而家拍過拖同男朋友扑過野就係雞?
連登仔真係玻璃心,同中國人一鳩樣。
如果到而家都仲未有拖拍既連登仔應該反省下自己對女人既態度
搵返亞洲人試下lo

btw英文會唔會因為伴侶係外國人而進步左?

一定會啦,快過你上堂

屌,我想學英文呀

btw有無可能係外國讀書,d英文luck luck聲得黎又無口音係abc? 即係keep到香港人講廣東話但講英文又好似abc咁?

點可能,又唔係mother tongue
你想luck luck聲,喺外國日日同鬼仔鬼妹傾計咪會越嚟越順口囉

口音好難改,但唔洗介懷,冇咩人會理

英文口音呢樣野應該得華人會笑
樓主未答我
鬼佬係咪10個有9個食煙

sry冇見到
嗰啲唔係重點嘅嘢我唔答啦 又唔係同鬼佬有關
香港食煙嘅人數喺全世界嚟講低得好緊要 其實除咗非洲外無論邊個國家都一定會高過香港
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_cigarette_consumption_per_capita
我已經block晒話樓主係臭雞既柒頭皮
姐係而家拍過拖同男朋友扑過野就係雞?
連登仔真係玻璃心,同中國人一鳩樣。
如果到而家都仲未有拖拍既連登仔應該反省下自己對女人既態度

佢地只係溝唔到女嘅可憐蟲,block咗會少好多樂趣
如果個topic係同鬼妹拍過拖 正負評個數會唔會調返轉

一定會
大部分連登仔好憎女人
佢地連自己老母都覺得係雞
個鬼佬有無要求你剃毛, 玩屎眼, 含晒成條撚

求解

邊忽無開過post?

上面d留言你覺得無問題咩
樓主乜都無做過
係同一條洋腸扑過
都要比人話臭雞污糟、淫

因為唔係處

成班都痴線

咁樓主第一次拍拖咁快就比人破處,即係都唔太潔身自愛

佢咁做先係對毒撚嘅身教呀
話比你班友知,girl is easy
你有手段比到浪漫感覺條女就有得食處呀

回返佛you, 起你底但無post喎

只可以話 有家教既女仔唔會咁隨便

拍拖會扑野好正常
做足安全措施咪得囉
唔關家教事
G
樓主咁你現任知唔知你EX係外國人
知既有乜反應

佢喺洋腸溝我之前已經識我,知晒成件事
講真係得你哋先會咁大反應 鬼佬同亞洲人咪又係人..

關我鬼事都無笑你

回上面班人啫

班毒撚對住香港人都已經自卑都仆街
更加唔好講外國人啦

返屋企玩你老豆個屎眼啦 柒頭
唔係話提子or盲反
但真係覺得同過鬼一齊既女唔可以過人世
唔係話提子or盲反
但真係覺得同過鬼一齊既女唔可以過人世

所以你條仔幾抵得諗,好好珍惜人

返屋企玩你老豆個屎眼啦 柒頭

以己度人
有冇含到雪雪聲
同埋有冇拍片留念
第日厭條仔細j都可以睇片回味洋腸
睇完哂樓主d留言真係慶幸自己另一半唔係好似你咁
樓主應該冇20 我估
btw 同過洋一齊既女仔真係諗唔落手

依家個年代唔知點解變到咁開放咁隨便,我身邊d fd都好少會咁,究竟係咪依家d父母唔識教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞