同洋腸拍過拖,決定唔會有下次

466 回覆
68 Like 360 Dislike
搵返亞洲人試下lo

btw英文會唔會因為伴侶係外國人而進步左?

一定會啦,快過你上堂
講真,你想知一個男仔係咪中意你
坦白d同佢講你同鬼佬拍過拖(詞語修飾呢d你應該會做)
佢冇所謂咪拍得過lor

利申:寧願唔拍

唔明,其實同洋腸拍過有咩問題...

自卑心作祟
何況佢地要處
佢冇所謂咪拍得過lor

第一,亞洲男同鬼佬比一直都有自卑心理
第二,會偏向覺得你崇洋,留你唔住
第三,當然係做愛問題,你上面已經講左
臭雞 走啦

你都係想話比我地知 你食過洋腸姐
走啦 我唔想搞大佢

話咗我唔係崇洋 我鍾意香港人多過鬼佬 你要自卑請自便

走啦 臭閪
搵返亞洲人試下lo

一定會啦,快過你上堂

屌,我想學英文呀

btw有無可能係外國讀書,d英文luck luck聲得黎又無口音係abc? 即係keep到香港人講廣東話但講英文又好似abc咁?
臭雞 走啦

你都係想話比我地知 你食過洋腸姐
走啦 我唔想搞大佢

話咗我唔係崇洋 我鍾意香港人多過鬼佬 你要自卑請自便

走啦 臭閪

黎黎去去都理句
有冇得介紹英國妹黎識下
你一隻手圈埋圓周幾多?一隻手圈唔圈得哂?
四指合埋有幾闊?佢條j大約幾多隻手先套得哂?
鬼佬幾日先沖一次涼

成日兩三日先沖唔奇 英國呢邊又唔算熱 不過佢好乾淨冇乜嘢 冇汗味

咁你屌佢乜野污糟
佢冇所謂咪拍得過lor

第一,亞洲男同鬼佬比一直都有自卑心理
第二,會偏向覺得你崇洋,留你唔住
第三,當然係做愛問題,你上面已經講左

一同二 其實好多喺外國生活過嘅女仔都會知道洋腸唔係太啱自己 亞洲人冇咩好自卑架 比啲信心自己
其實我好憎崇洋港女淨係睇表面我覺得個個大家平等
不過black就真係唔洗啦多謝 太大我頂唔順

做愛問題 我覺得亞洲人硬啲應該爽啲
鬼佬幾日先沖一次涼

成日兩三日先沖唔奇 英國呢邊又唔算熱 不過佢好乾淨冇乜嘢 冇汗味

咁你屌佢乜野污糟

我指佢冇搭sap成間房通地嘢 啲碗又係成個sink盤都係
不如講下點污糟法?

成日唔沖涼靠香水係最基本

出汗都唔沖?

有時冬天成日係屋企HEA,都可能兩日沖一次

英文天氣冇幾可出汗
不過佢已經算乾淨
你如果住過hall就知鬼仔鬼妹食完成日唔洗碗 sink盤啲碟堆到成座山咁高 搞到全層都比人罰錢 成日有呢啲事

呢個情況我未試過,係澳洲住hall通常啲鬼都會即刻洗,不過朝早趕嘅話佢地會拎上嚟放埋一邊浸住先,夜晚返到嚟就洗返
Midland 讀year1?
你預咗散?
鬼佬幾日先沖一次涼

咁你屌佢乜野污糟

我指佢冇搭sap成間房通地嘢 啲碗又係成個sink盤都係

d鬼妹都係咁,應該係文化黎
搵返亞洲人試下lo

一定會啦,快過你上堂

屌,我想學英文呀

btw有無可能係外國讀書,d英文luck luck聲得黎又無口音係abc? 即係keep到香港人講廣東話但講英文又好似abc咁?

點可能,又唔係mother tongue
你想luck luck聲,喺外國日日同鬼仔鬼妹傾計咪會越嚟越順口囉

口音好難改,但唔洗介懷,冇咩人會理
比黑腸屌過,不了
睇過外國個d咇瘡片就知佢地幾撚污糟
簡直係有d蟲係佢地毛孔寄居咁
條撚都一定有好多老泥 樓主照奶照吞
比黑腸屌過,不了

淫底既我覺得會enjoy
崇洋臭雞

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞